Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un celebru scriitor S-A SINUCIS la doar 32 de ani

Publicat:

Acest volum, aparut in anul 2006, ce descrie aventurile unui adolescent care se lupta cu depresia, a fost adaptat si intr-un film produs la Hollywood.   , purtatoarea de cuvant a din , a declarat, vineri, ca s-a sinucis aruncandu-se de pe acoperisul unei cladiri.   a scris patru romane pentru publicul tanar, ai caror eroi erau adolescenti lipsiti de popularitate. Printre romanele s (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un cunoscut actor de la Hollywood a fost atacat pe o strada din New York

14:50, 13.05.2024 - Actorul Steve Buscemi a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in fața de un alt barbat. Actorul de la Hollywood pare sa fi fost victima unui atac la intamplare.

Un cunoscut actor a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital

13:10, 13.05.2024 - Actorul Steve Buscemi a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in fața de un alt barbat. Actorul de la Hollywood pare sa fi fost victima unui atac la intamplare.

Doliu in literatura! Un celebru scriitor internațional a murit: „Cei mai de succes...” / FOTO

16:35, 29.04.2024 - Lumea literaturii este in doliu! Un celebru scriitor internațional s-a stins din viața la varsta de 71 de ani. Cine a facut anunțul trist. Vestea tragica a venit intr-un moment delicat pentru fanii lui.

Dezvaluirile lui Rebel Wilson din noua ei carte au dus la divorțul unui celebru cuplu de la Hollywood. Ce s-a intamplat

15:05, 08.04.2024 - Rebel Wilson, celebra actrița de la Hollywood, a facut multe dezvaluiri palpitante in noua ei carte “Rebel Rising”, dar probabil ca nu se aștepta ca unele dintre ele sa duca la un divorț.


Ce parere ai despre aceasta stire?