Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un celebru doctor american explică de ce se tot accidentează Simona Halep: "Astea-s cauzele"

Publicat:

și au avut un inceput de an plin de accidentari, iar cotidianul britanic a incercat sa afle de ce apar atat de multe accidentari la jucatorii de top. Pentru un raspuns cat mai aproape de adevar jurnaliștii au luat legatura cu celebrul doctor american , care i-a operat in ultima perioada pe Martin del Potro și . ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Novak Djokovici va participa la Jocurile Olimpice de la Paris

21:00, 18.06.2024 - Novak Djokovici va participa la turneul de tenis de la Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie-11 august), a anuntat, marti, Comitetul Olimpic Sarb."Novak Djokovici (nr. 3 mondial) si Dusan Lajovic (nr.

Pesedistul Sorin Ionescu despre plecarile din USR Timiș: „Astea sunt problemele lor interne, ei trebuie sa-și explice cauzele”

08:15, 08.05.2024 - Pregatit sa intre „puternic” in campania electorala, motiv pentru care a și renunțat la funcția de subprefect, Sorin Ionescu a vorbit la PRESSALERT LIVE și despre rivalii de pe scena politica. „Cred ca limbajul duplicitar e principala problema la USR. Nu poți sa vii sa spui ca ai ieșit din spuma marii…

Simona Halep explica absenta sa de la Madrid Open: „Corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregatit”

07:05, 22.04.2024 - Simona Halep a anuntat, intr-un mesaj postat in social media, ca lipseste de la turneul de la Madrid deoarece corpul sau are nevoie de mai mult timp pentru a fi pregatit sa joace in circuitul WTA, scrie news.ro .

Simona Halep explica de ce nu joaca la Madrid Open: Corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregatit

22:30, 21.04.2024 - Simona Halep a anuntat, intr-un mesaj postat pe rețelele sociale, ca lipseste de la turneul de la Madrid deoarece corpul sau are nevoie de mai mult timp pentru a fi pregatit sa joace in circuitul WTA.

Simona Halep explica de ce nu va participa nici la turneul de la Madrid

21:55, 21.04.2024 - Dupa turneul de la Oeiras Portugalia , Simona Halep nu va participa nici in Spania, la Madrid, unde de asemenea primise un wild card.Jucatoarea de tenis din Constanta a luat aceasta decizie din pricina unor probleme medicale.Din nefericire, corpul meu are nevoie de putin mai mult timp pentru a fi gata,…

Un lunetist american care lupta in Ucraina explica de ce soldații din unitatea sa prefera armele sovietice

14:05, 21.04.2024 - Un veteran american care lupta in Ucraina a dezvaluit ca soldații din unitatea sa prefera sa foloseasca arme din epoca sovietica in locul celor moderne, intrucat muniția este mai ușor de gasit și poate fi luata inclusiv de la inamicii ruși.

llie Nastase explica de ce Simona Halep a ales sa nu joace pe zgura din SUA

16:56, 08.04.2024 - ​Simona Halep s-a retras din echipa de Billie Jean King Cup a Romaniei inainte de duelul decisiv cu Ucraina, invocand probleme medicale la umar. Ilie Nastase a vorbit despre revenirea Simonei și a transmis ca sportiva ar putea juca la Roland Garros.

SUA a comentat achiziționarea de catre Moldova a gazului natural lichefiat american

17:15, 02.04.2024 - Statele Unite felicita guvernul și Energocom pentru prima achiziție de Gaz Natural Lichefiat (GNL) din SUA. Despre acest lucru a anunțat ambasada SUA la Chișinau, menționind ca, cu ajutorul asistenței SUA prin intermediul USAID, aceasta achiziție va ajuta Moldova sa iși diversifice in continuare sursele…


Ce parere ai despre aceasta stire?