Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un celebru artist de la noi a devenit tată! Vezi cum a reacționat cântărețul

Publicat:

Este unul dintre rapperii de succes de la noi, colaborarile cu diverși artiști de la noi aducându-i faima. Acum însa, cântarețul cu pricina nu se mai gândește la muzica, ci la copilul pe care iubita lui i l-a adus pe lume.


și iubita lui sunt în culmea fericirii. Cei doi au devenit parinți astazi, Andreea nascând o fetița perfect sanatoasa, chiar daca micuța s-a nascut cu aproximativ zece zile înainte de termenul stabilit de medici.

Cel care a facut anunțul a fost chiar rapper-ul care a postat pe contul lui…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce boala psihica ar suferi Mirel, tanarul student la medicina și teologie care și-a ucis iubita. Ce spune un psihoterapeut

18:05, 02.04.2024 - Comportamentul tanarului student la medicina și teologie care și-a ucis iubita, pe Andreea, a fost analizat de un psihoterapeut. Specialistul a vorbit despre tulburarile de personalitate care l-ar fi facut pe agresor sa o omoare pe studenta in varsta de 21 de ani.

Și-a omorat iubita cu 30 de lovituri de cuțit, dar vrea sa fie arestat la domiciliu! Cererea pe care a facut-o Mirel in fața instanței, dupa crima savarșita in Timișoara

10:10, 25.03.2024 - In timp ce familia o plange pe Andreea, studenta de la Medicina, ucisa de iubit, in Timișoara, Mirel incearca sa obțina o decizie in favoarea lui. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dar spera ca aceasta masura sa fie inlocuita cu arestul la domiciliu.

”O socotea ca pe propria lui marfa”. Ce spun experții despre criminalul care și-a ucis iubita, in Timișoara

08:40, 25.03.2024 - Specialiștii au explicat modul in care a acționat Mirel, nu doar in momentul in care și-a ucis iubita, ci in timpul intregii relații. Crima din Timișoara a șocat toata Romania, iar dezvaluirile specialiștilor sunt și mai șocante. Iata cum a privit-o Mirel pe Andreea, inainte sa o ucida cu sange rece.

Imagini de la nunta lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa lupta cu o boala grava. Cantarețul și soția lui s-au casatorit anul trecut / FOTO

19:10, 10.03.2024 - Lumea lautarilor este in doliu, dupa ce Marius Țepeliga a murit. S-a confruntat o buna perioada cu probleme grave de sanatate, iar in luna ianuarie a fost supus unei intervenții chirurgicale, in urma careia a avut nevoie de sange. In cele mai grele momente, soția, Andreea, i-a fost alaturi.

Cum a reacționat Roxana, cand a aflat ca Mile Povan a murit. Iubita lui este devastata de durere: ”Aș da orice sa nu...”

13:10, 07.03.2024 - Vestea morții lui Mile Povan a fost un șoc pentru familia lui și, mai ales, pentru iubita artistului. Roxana a transmis un mesaj dureros, prin care a exprimat cat de tare a suferit in momentul in care a aflat ca Mile Povan s-a stins din viața.

Cum se poarta Nick de la N&D cu iubitul fiicei sale! Cantarețul și-a schimbat viziunea fața de "planurile" din trecut / VIDEO

22:45, 05.03.2024 - Cum se poarta Nick, fostul component al trupei N&D, cu iubitul fiicei sale. Interviu la dublu cu artistul și fiica lui, Andreea. Și, cum socoteala de acasa nu se potrivește cu cea din targ, cantarețul a schimbat macazul, atunci cand a fost pus in fața faptului implinit.

Actuala iubita a lui Killa Fonic, asaltata cu mesaje despre Irina Rimes. Cum a reacționat, cand i s-a spus ca artista era mai potrivita pentru el: ”Ar ajuta-o mai mult daca...” / VIDEO

16:20, 18.02.2024 - Iubita lui Killa Fonic a reacționat, dupa ce fanii au asaltat-o cu mesaje despre Irina Rimes. Aceștia i-au spus ca artista era mai potrivita pentru el decat este ea, motiv pentru care iubita cantarețului a fost nevoita sa le dea o replica pe masura. Iata ce a raspuns!

Ralflo, componentul trupei Alb Negru, s-a desparțit de iubita! Artistul vorbește despre motivul separarii: "Eu am facut totul" / Video

22:45, 15.02.2024 - Ralflo, componetul trupei Alb Negru, vorbește despre desparțirea de iubita. Artistul face declarații exclusive despre motivele separarii. Cantarețul spune ca a facut totul de dragul persoanei iubite.


Ce parere ai despre aceasta stire?