Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un cardinal din Ghana a încetat din viaţă la trei luni după numirea sa în funcţie

Publicat:

Episcopul Richard Kuuia Baawobr din Ghana a incetat din viata duminica, la varsta de 63 de ani, la trei luni dupa numirea sa in functia de cardinal, transmite marti agentia DPA.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE RECENTE Decrete de Ziua Naționala:…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

DOLIU la Consiliul Județean Alba: George Lancranjan, angajat al instituției, a incetat din viața la 62 de ani

21:11, 26.05.2024 - DOLIU la Consiliul Județean Alba: George Lancranjan, angajat al instituției, a incetat din viața la 62 de ani DOLIU la Consiliul Județean Alba: George Lancranjan, angajat al instituției, a incetat din viața la 62 de ani Este doliu la Consiliul Județean Alba. George Lancrajan, angajat al instituției,…

Dublul campion mondial Olimpiu Nodea a incetat din viata la 88 de ani

22:00, 15.05.2024 - Fostul international Olimpiu Nodea, dubla campion mondial, a incetat din viata la varsta de 88 de ani, a anuntat, miercuri, Federatia Romana de Handbal pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

Cum se creeaza și se fura in politica?

16:15, 06.05.2024 - Forța Dreptei, partidul lui Ludovic Orban, si-a ales o sigla care arata aproape identic cu logo-ul unei pagini de Facebook care promoveaza bucataria marocana. The post Cum se creeaza și se fura in politica? appeared first on Cotidianul RO .

Dr. Gavrilaș Mureșan despre intrarea in politica: „A face politica este a participa la viața societații in care traiești”

10:45, 03.05.2024 - Dr. Gavrilaș Mureșan care a pus pe picioare grupul Sanovil a intrat in politica și a decis sa il sprijine pe deputatul Robert Sighiartau, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Spune ca a face politica inseamna practic a participa la viața societații in care traiești. Prezent…

A incetat din viata primul campion olimpic venezuelean, 'Morochito' Rodriguez

14:15, 25.04.2024 - Primul campion olimpic venezuelean din istorie, pugilistul Francisco 'Morochito' Rodriguez, o veritabila legenda locala, a incetat din viata, marti, la Caracas, la varsta de 78 de ani, a anuntat, miercuri, Comitetul Olimpic Venezuelean (COV), citat de AFP, potrivit Agerpres.

Progresismul fanatic

06:15, 24.04.2024 - Periodic apar pe Facebook fotografii nostalgice subtitrate „Așa aratau bunicile noastre„, aratand fete tinere, imbracate modern, decent, cu gust. Și, in general, tineretul acelor vremuri parca face parte din alta rasa. Paradoxal, dar nostalgia pentru alte timpuri este exprimata de mulți tineri care…

Fostul portar Florin Oprea a incetat din viata la varsta de 76 de ani

11:15, 23.04.2024 - Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular intre buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova in sezonul 1973-1974, in care alb-albastrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a decedat, marti, a anuntat clubul pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

Doliu in cultura romana: Cornel Udrea a incetat din viața (VIDEO)

10:55, 11.04.2024 - In noaptea de 10 spre 11 aprilie, a murit cunoscutul umorist, dramaturg și jurnalist radio Cornel Udrea, informeaza Rador Radio Romania.Cornel Udrea s-a nascut pe 27 martie 1947, in Gheorgheni, județul Harghita.A absolvit Liceul „Mihai Eminescu” din Cluj, promoția 1964.


Ce parere ai despre aceasta stire?