Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un câine a fost salvat în ultima clipă după ce a înghițit o mască de protecție din geanta stăpânei

Publicat:

Un caine din a fost salvat de o asociație pentru protecția animalelor, dupa ce stapana a sunat disperata dupa ajutor. Animalul, din rasa , inghițise o masca pentru protecția impotriva coronavirusului. 

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat din Dambovița salvat de la moarte in ultima clipa. A incercat sa se sinucida cu un „cocktail” de medicamente

12:05, 17.04.2024 - Un barbat care a plecat de acasa, amenintand ca se sinucide, a fost gasit de politistii din Dambovița. El a fost dus la spital, existand suspiciunea ca a ingerat un cocktail de medicamente.

Cum a raspuns justiția britanica la cererea printului Harry de a-i asigura protecție permanenta

10:06, 17.04.2024 - Justitia britanica, care in februarie a refuzat sa ii acorde printului Harry protectie politieneasca in timpul vizitelor sale in Marea Britanie, a respins luni apelul ducelui de Sussex si l-a obligat pe acesta sa plateasca aproape toate cheltuielile de judecata in acest caz.

Avioanele britanice reiau misiunea de protecție in spațiul aerian al Romaniei

11:36, 10.04.2024 - Marea Britanie a trimis din nou un detașament al RAF (Forțele Aeriene Regale) pentru a asigura protecția spațiului aerian al Romaniei, care face parte din spațiul aerian al NATO. Ministrul Apararii Naționale, Angel Tilvar, și ambasadorul Marii Britanii la București, Excelența Sa Giles Portman, au participat,…

Are doar 13 ani, dar traiește ca o vulpe. Ce spun parinții adolescentei care poarta masca și se comporta ca animalul salbatic

17:25, 09.04.2024 - O mama și-a exprimat ingrijorarea in mediul online, dupa ce fiica ei vitrega a inceput sa aiba un comportament suspect. Adolescenta susține ca se indentifica cu o vulpe, poarta masca și coada și se filmeaza sarind precum animalul.

Caine sau lup? Un biciclist fuge de animalul venit din padure in apropiere de Poiana Brașov. Ce spun experții

11:55, 08.04.2024 - Un videoclip in care un lup pare ca alearga dupa un biciclist, pe un drum din apropiere de Poiana Brașov, a devenit viral și a provocat discuții in mediul online. Imaginile au fost filmate dintr-o mașina aflata in spatele biciclistului.

Șofer luat de apa cu tot cu mașina in Marea Britanie, salvat de un cuplu in timp ce echipele de urgența priveau: ”Nu au voie sa intre decat pana la brau”

12:10, 19.02.2024 - Continue reading Șofer luat de apa cu tot cu mașina in Marea Britanie, salvat de un cuplu in timp ce echipele de urgența priveau: ”Nu au voie sa intre decat pana la brau” at Info real.

Un lup surprins de un schior pe o partie din Italia o ia la fuga și intra in plasele de protecție. Barbatul risca 2 ani de inchisoare

13:00, 18.02.2024 - O inregistrare video facuta de un schior pe o partie din Val di Fiemme, in Trentino, arata un lup care fuge la vederea omului venind spre el in viteza. Animalul incearca sa scape dar intra in plasele de protecție puse pe marginea partiei, noteaza Corriere della Sera.


Ce parere ai despre aceasta stire?