Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat din Londra, al doilea om din lume care a fost vindecat de HIV

Publicat:

Progresul medical a facut posibila tratarea HIV. Medicii unui spital din Londra au facut publica identitatea celui de-al doilea pacient infectat cu virusul imunodeficienței dobandite care s-a tratat in totalitate.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la ieșirea din gara Medgidia: un barbat a murit sfartecat de tren

18:55, 10.05.2024 - Un barbat in varsta de 37 de ani a murit, vineri, dupa ce a fost lovit de un tren in Medgidia. Medicii sosiți la fața locului nu au putut decat sa constate decesul, victima prezentand leziuni incompatibile cu viața, potrivit reprezentanților SAJ Constanța.

Medicii au publicat rezultatul expertizei psihiatrice in cazu ucigașului studentei la Medicina. Concluziile care ii vor ingreuna situația in instanța

16:35, 17.04.2024 - Mirel Dragomir, ucigașul studentei de la Medicina din Timișoara, a fost supus unei expertizei psihiatrice, pentru a se afla daca in momentul in care a comis crima a avut sau nu discernamant. Medicii au prezentat raportul in acest caz, la aproximativ o luna dupa tragicul eveniment.In urma acesteia, experții…

Un barbat a cerut sa-i fie amputate doua degete sanatoase, afirmand ca nu aparțin corpului sau / Ce decizie au luat medicii

13:50, 13.04.2024 - Un barbat din Quebec care sufera de tulburare de identitate și integritate corporala (BIID) a cerut unui medic sa ii indeparteze al patrulea și al cincilea deget de la mana stanga, deoarece considera ca nu iși au locul pe corpul sau.Dr.

Accident feroviar in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un tren. Victima a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar

08:36, 22.03.2024 - Un accident mortal s-a produs, in urma cu cateva ore, in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Acesta a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar, iar gestul teribilist l-a costat viața. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața.

Barbat din SUA, ajuns la spital cu migrena, cauzata de tenii. Alimentul care ar fi fost sursa infectarii

12:46, 14.03.2024 - Un barbat din Statele Unite a fost internat la spital, pe motivul unor migrene care se tot agravau. Medicii au descoperit ca durerea era cauzata de larvele de tenie parazite din creier. Cercetatorii sunt de parere ca infectarea s-ar fi produs din cauza consumului unui anumit aliment.

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Caz foarte grav la Iasi. Barbat cu hemoragie grava, lasat in agonie in curtea unui spital? Familia acuza, medicii se apara (VIDEO)

09:30, 25.02.2024 - Familia unui barbat din Iasi acuza ca ruda lor, un barbat de 58 de ani, ar fi așteptat ore in șir in curtea spitalului, deși avea o hemoragie severa. Oamenii acuza personalul medical ca nu au intervenit la timp si ca acum barbatul este intr-o stare si mai grava. Ar fi asteptat 3 ore pentru […] The post…


Ce parere ai despre aceasta stire?