Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un barbat din Iași este acuzat că și-a omorât soția în bătaie pentru că nu câştiga destul la videochat

Publicat:

Un barbat este acuzat de procurorii din Iasi ca si-a batut in mod repetat sotia pentru ca nu castiga suficient din activitati de videochat. In urma agresiunilor la care a fost supusa, femeia a murit.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scene de groaza in Gorj! Un barbat si-a omorat mama in bataie, apoi s-a predat polițiștilor la indemnul fiului sau

22:40, 22.05.2024 - Un barbat de 56 de ani din judetul Gorj a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce si-a omorat mama in bataie. El s-a predat politistilor la indemnului fiului sau caruia i-a povestit ce facuse, scrie news.ro.

Tinerii care au omorat in bataie un barbat langa parcul Crangași din București au fost arestați preventiv

17:56, 15.05.2024 - Cei doi tineri care batut crunt un barbat de 46 ani, intr-o intersectie din apropierea parcului Crangasi din București, au fost arestați, informeaza News.ro. Victima a murit in urma atacului. Tinerii de 16, respectiv 20 de ani, s-au predat ulterior la sectia 20 de Politie din Capitala.

Un tanar si-a omorat in bataie unchiul de 70 de ani

18:10, 09.05.2024 - Un tanar, de 22 de ani, si-a omorat in bataie unchiul, de 70 de ani, dupa ce au baut impreuna si s-au luat la cearta. Polițiștii argeșeni au fost sesizați, pe 2 mai, prin 112, cu privire la un scandal izbucnit, pe fondul consumului de alcool, pe raza comunei Coșești, intre un barbat de 70 de ani și…

Caz ȘOCANT in Alba: Barbat din Sancel, OMORAT in bataie. Suspectul, un tanar de 29 de ani, REȚINUT de polițiști

11:11, 10.04.2024 - Caz ȘOCANT in Alba: Barbat din Sancel, OMORAT in bataie. Suspectul, un tanar de 29 de ani, REȚINUT de polițiști Caz ȘOCANT in Alba: Barbat din Sancel, OMORAT in bataie. Suspectul, un tanar de 29 de ani, REȚINUT de polițiști Un barbat din Sancel, de 53 de ani, ar fi fost omorat in bataie de un tanar…

Fost ministru al economiei, acuzat ca și-a torturat și ucis soția in bataie, intr-un restaurant din Kazahstan

07:15, 09.04.2024 - Procesul fostului ministru al Economiei, acuzat ca și-a batut soția pana la moarte, a starnit interesul publicului din Kazahstan, fiind vazut de unii ca un test crucial pentru angajamentul președintelui Kassym-Jomart Tokayev de a construi o societate mai echitabila și mai justa.

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Tragedie din gelozie. Un barbat din Iași l-a omorat pe actualul iubit al fostei sale concubine, apoi s-a sinucis

10:50, 28.02.2024 - O tragedie cutremuratoare a avut loc in comuna Heleșteni, județul Iași, in cursul nopții de marți spre miercuri. Un barbat și-a pus capat zilelor, dupa ce l-a omorat, mai intai, pe iubitul fostei sale concubine. Potrivit anchetatorilor, crimele par sa fi fost motivate de gelozie.


Ce parere ai despre aceasta stire?