Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat, angajat al unei firme cu profil agricol, a murit strivit sub un tractor

Publicat:

Un barbat de 52 de ani, angajat al unei firme cu profil agricol din Galati, a murit strivit sub un tractor, in cartierul Cantemir ANL, de pe - Galati, potrivit informatiilor furnizate, luni, de purtatorul de cuvant al ISU Braila, colonel , potrivit Agerpres. Conform sursei citate, in noaptea de duminica spre luni, barbatul se deplasa cu tractorul spre locul de cazare din zona terenului agricol pe care lucra, moment in care s-a rasturnat si a fost prins intre vehicul si digul de pe terenul agricol pe care il traversa.

Citește și: Sporul pentru conditii vatamatoare…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident tragic in Galați. Un polițist a murit, dupa ce un șofer neatent l-a lovit din plin

17:51, 05.05.2024 - In prima zi de Paște a avut loc un accident cumplit in Galați. Un polițist care se afla pe o motocicleta a fost lovit din plin de un șofer neatent, care a intors fara sa se asigure. Medicii sosiți la fața locului nu au avut vești bune cu privire la viața barbatului de doar 34 de ani.

Papad, dupa ce și-a intors bolidul in drum, fara sa se asigure: Un motociclist a murit; pasagera, in stare grava

17:20, 05.05.2024 - Un motociclist a murit, iar pasagera aflata pe motocicleta alaturi de el a fost grav ranita, intr-un accident produs pe o strada din municipiul Galati. Un sofer de 25 de ani a intors autoturismul fara a se asigura.

Tragedie pe Faleza Dunarii din Galați: un polițist de la trupele speciale a murit. Motocicleta pe care o conducea, lovita de o mașina

17:15, 05.05.2024 - Accident mortal pe Faleza Dunarii din Galați. Un motociclist și-a pierdut viața, dupa ce motocicleta pe care o conducea a intrat in coliziune cu o mașina. Motociclistul care a decedat era polițist la trupele speciale ale IPJ Galați și se afla in timpul liber

Un muncitor a murit strivit de un utilaj, intr-o localitate din Hunedoara

11:50, 03.05.2024 - Accident de munca petrecut joi, in localitatea Petrila din județul Hunedoara. Un barbat a fost descoperit mort de patronul firmei la care lucra. El ar fi fost strivit de componentele metalice ale unui utilaj.

Mascota unei gradini zoologice a murit dupa ce inghițit cheile furate de la un angajat

23:50, 23.04.2024 - Karen, o femela de struț de 5 ani de la Gradina Zoologica Topeka din Kansas, a murit dupa ce a scapat din țarcul ei, a furat cheile unui angajat și le-a inghițit.Struțul, o mascota iubita a gradinii zoologice, a fugit din țarc și a furat cheile unui angajat.

Incident tragic la un Zoo din Kansas: o femela de struț a murit dupa ce a inghițit cheile furate de la un angajat

23:36, 23.04.2024 - Karen, o femela de struț de 5 ani de la Gradina Zoologica Topeka din Kansas, a murit dupa ce a scapat din țarcul ei, a furat cheile unui angajat și le-a inghițit, potrivit stiripesurse.ro. Struțul, o mascota iubita a gradinii zoologice, a fugit din țarc și a furat cheile unui angajat. Karen a inghițit…

Vedeta unei gradini zoologice a murit dupa ce inghițit cheile furate de la un angajat

21:30, 23.04.2024 - Karen, o femela de struț de 5 ani de la Gradina Zoologica Topeka din Kansas, a murit dupa ce a scapat din țarcul ei, a furat cheile unui angajat și le-a inghițit. Struțul, o mascota iubita a gradinii zoologice, a fugit din țarc și a furat cheile unui angajat.

A murit in timp ce a curațat un bazin al unei firme din localitatea Vețel

10:26, 10.03.2024 - Doi barbați care curațau bazinul unei firme din județul Hunedoara s-au intoxicat. O victima a murit, iar cea de a doua a fost transportata la... The post A murit in timp ce a curațat un bazin al unei firme din localitatea Vețel appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?