Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat a vrut să fugă cu trei ţestoase. le-a pus într-o cutie şi a spus că sunt PRĂJITURI

Publicat:

Pare gluma, dar nu-i nici de departe! Un barbat a incercat sa treaca granița cu trei țestoase vii, iar metoda prin care a incercat sa comita infracțiunea este de-a dreptul incredibila, transmite spynews.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Barbat din Dambovița salvat de la moarte in ultima clipa. A incercat sa se sinucida cu un „cocktail” de medicamente

12:05, 17.04.2024 - Un barbat care a plecat de acasa, amenintand ca se sinucide, a fost gasit de politistii din Dambovița. El a fost dus la spital, existand suspiciunea ca a ingerat un cocktail de medicamente.

Un barbat din Teleorman a murit dupa ce a incercat sa fuga de polițiști și a intrat cu mașina intr-un stalp de beton

09:10, 10.04.2024 - Un barbat de 50 de ani din Rosiorii de Vede, care a refuzat sa opreasca masina la semnalele politistilor, fugind de acestia, a murit, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce a intrat cu vehiculul intr-un stalp, transmite News.ro.

Un barbat a incercat sa mituiasca doi polițiști cu 600 de euro, fiul sau a repetat gestul a doua zi, iar amandoi au fost reținuți

12:50, 04.04.2024 - Doua persoane din judetul Mures, un tata si fiul sau, au fost retinute dupa ce ar fi incercat sa mituiasca doi agenti de politie. Tatal a vrut sa le ofere suma de 600 de euro pentru a nu-i suspenda permisul de conducere fiului sau, iar fiul a repetat gestul a doua zi.

Focuri de arma pe centura Alexandriei / Un barbat a incercat sa dea cu buldoexcavatorul peste autospecialele de poliție

10:00, 01.04.2024 - Eveniment Focuri de arma pe centura Alexandriei / Un barbat a incercat sa dea cu buldoexcavatorul peste autospecialele de poliție aprilie 1, 2024 08:57 In seara de duminica, 31 martie, Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizata de catre un barbat din localitate cu privire la faptul ca o persoana…

Un barbat din Apahida, de 39 de ani, a fost reținut ieri de Poliție dupa ce a incercat sa intre in doua garaje și o casa ca sa fure, deși in casa se afla o batrana. Ce sfaturi dau polițiștii ca sa va feriți de talhari

14:10, 27.03.2024 - Continue reading Un barbat din Apahida, de 39 de ani, a fost reținut ieri de Poliție dupa ce a incercat sa intre in doua garaje și o casa ca sa fure, deși in casa se afla o batrana. Ce sfaturi dau polițiștii ca sa va feriți de talhari at Info real.

Autoritațile din Austria cer sprijinul populației pentru a gasi un roman mușcat de un caine

14:30, 04.03.2024 - Un barbat de origine romana a incercat sa intre de doua ori prin efracție, in doua ocazii diferite, municipiul Eggelsberg pe 3 martie. Acesta a fost mușcat de un caine. Poliția din Austria solicita informații de la oricine i-ar putea conduce la tanarul care, din primele informații, este roman.  Un…

Urmarire ca-n filme! Un barbat care și-a batut soția a incercat sa fuga de polițiști cu mașina/ A fost oprit forțat un dispozitiv "Spike"

13:35, 14.02.2024 - Un barbat care și-a agresat soția a incercat sa fuga de politistii chemati la interventie. El a fost urmarit cativa kilometri, iar masina sa a fost oprita cu ajutorul dispozitivului "Spike".

A vrut sa scape de un dosar pentru violența in familie: Un barbat, reținut dupa ce a incercat sa mituiasca un polițist

13:50, 13.02.2024 - Un locuitor al capitalei, cercetat pentru violența in familie, a fost reținut, cu puțin timp in urma, de ofițerii CNA și ai Serviciului Protecție Interna și Anticorupție al MAI pentru corupere activa. Acesta ar fi promis 2000 de lei unui polițist in schimbul sistarii procesului inițiat in privința acestuia.


Ce parere ai despre aceasta stire?