Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat a murit şi alte patru persoane au fost grav rănite într-un grav accident petrecut în Prahova

Publicat:

Un barbat in varsta de 71 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost grav ranite intr-un accident grav petrecut duminica pe DN1A la intrare in comuna prahoveana Teisani. Printre victime se afla si un copil in varsta de 15 ani.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in Dolj! Doua persoane au fost lovite de un TIR, dupa ce șoferul a adormit la volan. O femeie in varsta de 45 de ani a murit pe loc / FOTO

18:35, 24.04.2024 - In aceasta dupa amiaza, un grav accident de circulație a avut loc pe marginea unui drum din Dolj. O femeie in varsta de 45 de ani a decedat, iar un barbat se afla in stare grava, la spital, dupa ce au fost loviti de un TIR. Șoferul ar fi adormit la volan.

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

Accident devastator in Timiș: o femeie a murit și alte trei persoane au fost grav ranite

22:40, 30.03.2024 -  Potrivit Politiei Timis, un autoturism condus de un barbat de 57 de ani, pe banda I, dinspre sensul Mahle spre municipiul Timisoara, a intrat in coliziune cu un autoturism care circula pe acelasi sens de deplasare, condus de o femeie de 47 de ani.In urma impactului, o femeie de 49 de ani, pasagera…

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Accident grav pe o șosea din Banat. Un barbat a murit, alte șase persoane au fost ranite UPDATE Cum s-a petrecut accidentul (foto)

15:20, 24.03.2024 - Teribil accident de circulație, duminica la pranz, pe centura ocolitoare a Caransebeșului, in județul Caraș-Severin. In coliziune au fost implicate trei autoturisme, fiind raportate inițial șapte victime Pentru salvarea victimelor, la fața locului au fost mobilizate patru echipaje de pompieri militari…

O fata a murit, iar trei persoane fiind ranite intr-un accident intre un autotren, un autoturism si o caruta

22:25, 06.03.2024 - O fata de 19 ani a murit, iar trei persoane au fost ranite, miercuri seara, intr-un accident rutier pe DN 5C in judetul Giurgiu. ”O tanara, de aproape 19 ani, si-a pierdut viata, in aceasta seara, in urma unui accident rutier ce s-a produs pe DN5C, intre localitatile Gaujani si Pietrisu. In eveniment…

Un barbat de 64 de ani a murit și alte patru persoane au fost ranite intr-un accident produs pe „Drumul Morții” VIDEO

18:20, 23.02.2024 - Un sofer in varsta de 64 de ani si-a pierdut viata si alte patru persoane au fost transportate la spital, una dintre ele fiind preluata cu ajutorul unui elicopter SMURD, in urma unui accident de circulatie petrecut, vineri, pe DN2 (E85)


Ce parere ai despre aceasta stire?