Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat a fost prins la un an după ce ”a păcătuit” la vamă

Publicat:

Un conațional, cautat pentru comiterea unei infracțiuni frontaliere, a fost prins la Comrat, deși iși tainuia locația de mai bine de un an de zile. Ca urmare a cercetarii informațiilor operative, ofițerii de investigații din cadrul Direcției regionale Sud au acționat la sfirșitul saptaminii trecute, reținind cetațeanul la o adresa din orașul Comrat. Conform datelor, barbatul de 38 de ani era

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Un ucrainean, prins cu trei acte false la frontiera Sculeni: Ce a declarat polițiștilor

07:35, 23.04.2024 - Politiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Vest documenteaza un cetațean al Ucrainei in legatura cu actele depistate care conțin indici de falsificare. Cazul a fost consemnat in punctul de trecere a frontierei Sculeni.

Un moldovean, prins cu 7 acte false la intrarea in țara: Ar fi platit 250 de euro pentru fiecare

13:50, 19.04.2024 - Politiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Vest documenteaza un moldovean cu privire la deținerea actelor cu indici de falsificare. Incidentul a fost consemnat in dimineața zilei de 19 aprilie 2024 in punctul de trecere a frontierei Leușeni.

Moldovean, prins cu un permis de conducere ucrainesc fals: L-a cumparat cu 600 de euro din Polonia

18:06, 18.04.2024 - Un moldovean este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost depistat cu un permis de conducere cu semne clare de falsificare. Cazul a fost inregistrat de catre polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Nord.

Un moldovean, prins la vama cu un permis de conducere fals: Ce le-a declarat polițiștilor de frontiera

10:10, 13.04.2024 - Un alt permis de conducere cu semne clare de falsificare a fost depistat de catre polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Nord. Documentat este un pasager al cursei „Chișinau-Moscova”.

Un moldovean, prins la frontiera cu un permis de conducere fals: Ce le-a declarat polițiștilor de frontiera

10:06, 13.04.2024 - Un alt permis de conducere cu semne clare de falsificare a fost depistat de catre polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Nord. Documentat este un pasager al cursei „Chișinau-Moscova”.

Medic de la Spitalul de Psihiatrie Balaceanca prins cand primea mita. Pe ce pusese „taxa” de 3.000 de lei

14:45, 13.03.2024 - Un medic de la Spitalul de Psihiatrie Balaceanca a fost prins in flagrant cand primea mita. Acesta ar fi primit de la mai multi pacienti sume de bani si bunuri pentru a completa documente nereale, in baza carora se obtineau ajutoare de la stat. ”Astazi, 13 martie 2024, ofiteri de politie judiciara din…

Un medic din Arad a fost prins cu 20 de kilograme de canabis

16:00, 01.02.2024 - Un medic ortoped din Arad a fost prins in flagrant, in timp ce primea 20 de kilograme de cannabis. El a fost retinut 24 de ore pentru trafic de droguri. Procurorii DIICOT precizeaza ca valoarea de piata a drogurilor se ridica la 200.000 de euro, potrivit news.ro. ”La data de 01.02.2024, procurorii Directiei…

Cuvinte cheie:

directiei prins pacatuit comrat

Ce parere ai despre aceasta stire?