Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat a fost înjunghiat din greșeală de prietena sa! Cum este posibil așa ceva

Publicat:

Un grup de prieteni a decis sa mearga la un eveniment de Halloween, in Madison, Tennessee unde eraau mai multe case „bantuite” și oameni cotmați special pentru a speria...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Omor cu sange rece la Rișcani: Un barbat, condamnat la pușcarie dupa ce și-a injunghiat amicul

09:30, 02.05.2024 - Un barbat de 52 de ani, invinuit de huliganism, omor intenționat și violare de domiciliu și-a aflat sentința. Potrivit Judecatoriei Drochia, sediul Rașcani, inculpatul a fost condamnat 15 ani de inchisoare, cu executarea pedepsei in penitenciar de tip inchis.

Atac terorist la un mall din Sydney. Un barbat a injunghiat mai multe persoane și a fost impușcat de polițiști

10:40, 13.04.2024 - Un barbat care a injunghiat mai mulți oameni intr-un mall din Sydney a fost impușcat de polițiști, relateaza BBC. Sute de persoane au fost evacuate, relateaza site-ul de stiri news.com.au, preluat de Reuters. Presa locala anunța ca mai multe persoane au murit.

Barbat injunghiat pe strada, langa București - Procurorii l-au lasat in libertate pe agresor

15:35, 16.03.2024 - Un barbat de 60 de ani a fost injunghiat in urma unui conflict spontan izbucnit pe o strada din Cornetu, județul Ilfov. Agresorul a fugit cu mașina, impreuna cu un alt barbat, dar a fost prins pe Calea Rahovei din București. Polițiștii orașului Bragadiru au fost sesizați joi cu privire la faptul…

Buhuși: Reținut dupa ce a injunghiat un barbat intr-un bar

16:25, 26.02.2024 - La data de 23 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Buhuși au reținut pentru 24 de ore, un barbat de 32 de ani, banuit de comiterea infracțiunii lovire sau alte violențe. Cel in cauza a fost introdus in Arestul I.P.J. Bacau.               Din cercetari a rezultat ca, la data de 17…

Un barbat din SUA a fost anunțat ca a caștigat 340 de milioane la loto, dar apoi a aflat ca a totul fost o greșeala

10:45, 20.02.2024 - Un barbat din Washington DC care credea ca a caștigat un jackpot in valoare de 340 de milioane de dolari a dat in judecata companiile Powerball și DC Lottery, care i-au publicat din greșeala numerele jucate drept caștigatoare, relateaza BBC.

Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți

10:15, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul... The post Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți

10:05, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul... The post Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

A injunghiat un barbat, apoi, din arest la domiciliu, a revenit la el cu toporul: Inculpatul, condamnat pentru dubla tentativa de omor

10:20, 08.02.2024 - Un barbat de 56 de ani a fost condamnat pentru dubla tentativa de omor fiindu-i stabilita pedeapsa de 16 ani de inchisoare, cu executare in penitenciar de tip inchis. Totodata, instanța a dispus incasarea din contul acestuia a cheltuielilor judiciare suportate de stat in suma de 13 820 lei.


Ce parere ai despre aceasta stire?