Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat a fost condamnat la închisoare pentru că a traficat mai multe persoane în Rusia

Publicat:

Un barbat din raionul a fost condamnat la închisoare, dupa ce a traficat patru victime în pentru a fi exploatate prin munca, transmite MOLDPRES.

, în decembrie 2012, inculpatul a recrutat patru barbati pentru a munci în la lucrari sezoniere, acesta le-a promis un salariu bun, cazare si hrana gratuita. Ajunsi în regiunea Voronej, victimelor le-au fost luate actele de identitate, fiind impuse sa munceasca în conditii inumane, timp de câteva luni, dupa care au fost remunerate…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

„Regele crypto” Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de inchisoare. Sentința putea fi de peste 100 de ani. Ce infracțiuni a comis

09:55, 29.03.2024 - Sam Bankman-Fried, cofondatorul companiei de criptomonede FTX, a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare pentru fraudarea clienților și investitorilor companiei sale, care acum se afla in faliment.

Disidentul rus Oleg Orlov a fost condamnat la 2 ani și jumatate de inchisoare intr-o colonie penala

14:00, 27.02.2024 - Disidentul Oleg Orlov, activist de prim-plan pentru apararea drepturilor omului in Rusia, a fost condamnat marti la doi ani si jumatate de inchisoare de un tribunal din Moscova pentru ca a denuntat in mod repetat ofensiva militara rusa in Ucraina, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

Fostul președinte al Franței, Nicolas Sarkozy, condamnat la inchisoare. A scapat doar cu 6 luni

22:36, 15.02.2024 - Sentinta poate fi executata prin mijloace alternative, cum ar fi purtarea unei bratari electronice, fara a merge la inchisoare.Sarkozy primise initial o pedeapsa de un an de inchisoare, in 2021, atunci cand a fost gasit vinovat prima data, dar aplicarea deciziei a fost suspendata pana la judecarea apelului.Sarkozy,…

Un profesor din Rusia a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru ca a criticat regimul: „Apeluri publice la terorism”

17:35, 13.02.2024 - Justitia rusa l-a condamnat marti in apel la cinci de inchisoare cu executare pe profesorul si politologul rus Boris Kagarlitkii, judecat pentru „apeluri publice la terorism”, au informat agentiile de presa ruse, transmite AFP, citata de Agerpres.

Victoraș Micula, condamnat la doi de inchisoare cu executare. Sentința nu este definitiva

14:11, 12.02.2024 - Victoras Micula a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor si munițiilor. Decizia nu este una definitiva.   Judecatoria Oradea a decis sa- l condamne pe Victor Micula, fiul omului de afaceri Ioan Micula, la doi ani de inchisoare cu executare intr-un dosar…


Ce parere ai despre aceasta stire?