Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat a aruncat 200.000 de dolari din mașină, iar alți șoferi au oprit să-i adune. Familia lui spune că acum au rămas faliți

Publicat:

Un barbat din SUA a aruncat teancuri de 100 de dolari pe autostrada I-5 din Oregon, iar alți șoferi au oprit mașinile pentru a aduna banii. Familia lui , in varsta de 38 de ani, spune ca banii erau din conturile bancare comune și ca acum au ramas lefteri, relateaza .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat care a caștigat 1,35 de miliarde $ la loterie a ajuns la judecata cu familia pentru ca nu a vrut sa imparta banii

15:10, 15.05.2024 - Un barbat din SUA care a dat lovitura caștigand la loteria Mega Millions 1,35 miliarde de dolari se confrunta acum cu o problema la care, probabil, nu se aștepta: este acuzat in instanța de familie pentru ca nu și-a respectat promisiunea de a imparți banii.

Barbat condamnat pentru ca a amenințat un polițist care l-a oprit in trafic. „Nu e masina de politie mai in regula ca asta!”

13:55, 04.05.2024 - Atenție, șoferi, la modul in care discutați cu polițiștii atunci cand va opresc in trafic! Un barbat a fost condamnat pentru ultraj dupa ce a amenințat un agent de poliție. Șoferul era deranjat ca a fost oprit de un echipaj.

Familia lui Florin, tanarul mort in accidentul din Constanța, impietrita de durere. Baiatul nu obișnuia sa conduca cu viteza: ”El era aruncat din masina”

23:40, 28.04.2024 - Florin s-a stins fulgerator din viața, de ziua lui de nume. Tanarul avea doar 21 de ani și o familie care il aștepta acasa. Cu toții sunt impietriți de durere și nu le vine sa creada ce s-a intamplat. Florin nu ar fi obșinuit sa conduca cu viteza.

Momente dramatice pe autostrada cu un barbat blocat intr-o mașina cuprinsa de flacari. Alți șoferi incearca cu disperare sa il salveze

07:05, 25.04.2024 - O camera de bord a filmat momentul in care mai mulți șoferi din St. Paul, un oraș din statul Minnesota, s-au oprit in mijlocul unei autostrazi pentru a incerca sa salveze un barbat care a ramas blocat intr-o mașina ce tocmai luase foc.

Un barbat a platit 200 de dolari pentru o camera la un hotel celebru din New York, apoi a stat acolo gratis timp de 5 ani

11:40, 13.04.2024 - Un barbat a rezervat o noapte de cazare la un hotel din orașul New York, pentru care a platit 200,57 de dolari, dar a locuit acolo timp de 5 ani fara sa plateasca nimic in plus. Totuși, acum a fost arestat pentru frauda și risca sa ajunga la inchisoare, relateaza Business Insider.

Barbat din Constanța, lasat fara mașina dupa ce a oprit la semnul facut de doi autostopiști. Ce a urmat

16:35, 09.04.2024 - Un barbat in varsta de 28 de ani și un minor de 16 ani au fost reținuți de polițiștii din Medgidia pentru talharie calificata. Aceștia sunt acuzați ca, dupa ce au facut autostopul, iar un barbat a oprit mașina, l-au agresat și i-au furat autoturismul, relateaza Ziua de Constanța.Incidentul a avut loc…

Imagini cu casa pe care și-a cumparat-o Oana Radu, dupa ce a plecat din apartamentul in care locuia cu fostul soț: „Cea mai frumoasa”

11:35, 30.03.2024 - Oana Radu și-a cumparat o noua locuința dupa divorțul de Catalin Dobrescu. Cei doi dețin impreuna un apartament pe care nu l-au imparțit inca, artista spune ca lasa totul pe mana justiției, caci și-a dat fostul soț in judecata. Dupa patru ani de relație, Oana Radu și Catalin Dobrescu s-au desparțit,…

Caz șocant in Piatra Neamț! Un barbat, gasit mort in mașina, dupa ce fusese dat disparut de familie

19:36, 26.03.2024 - Un barbat din Piatra Neamț a fost gasit mort in mașina, dupa ce fusese dat disparut de catre familia sa. Descoperirea macabra a avut loc pe un drum forestier din afara localitații. Familia este devastata de durere din cauza pierderii.


Ce parere ai despre aceasta stire?