Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un băiețel de trei ani din Timișoara are nevoie de ajutorul nostru. Trebuie operat în străinătate

Publicat:

Ștefan, un baiețel de numai trei ani din Timișoara, are nevoie de ajutorul nostru. Baiatul sufera de paralizie cerebrala cu tetrapareza spastica și retard psiho-motor sever, iar tatal sau a gasit o clinica unde medicii pot interveni pentru a ameliora prin intermediul unei operații și a tratamentului ulterior o parte din afecțiunile de care sufera Ștefan.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina nu vrea sa-i aduca forțat in țara pe barbații care au fugit de razboi in strainatate, deși sufera de o lipsa de soldați

19:05, 30.04.2024 - Ucraina nu intentioneaza sa forteze barbatii cu varsta de recrutare sa se intoarca din strainatate, a declarat, marti, un oficial guvernamental de rang inalt, in ciuda lipsei de soldati necesari pe front pentru a-i respinge pe invadatorii ruși.

Tanarul din Timișoara, care a murit in salonul de tatuaje, a baut șapte energizante inainte de tragedie. Baiatul s-a stins sub privirea terifiata a prietenului: ”Si-a dat pur si simplu ochii peste cap”

14:50, 13.04.2024 - In urma cu o zi, un tanar de 23 de ani a murit subit intr-un salon de tatuaje. O posibila cauza decesului a fost stabilita, in urma cu puțin timp. Baiatul a baut șapte energizante inainte de tragedie. Totul s-a intamplat sub privirile prietenului sau tatuator.

Statul roman acorda ajutor de 4,72 milioane lei unei companii chineze

06:45, 27.03.2024 - Hexing Technologies Europe, filiala a grupului chinez Hexing și furnizor de soluții de energie verde, a primit aprobare pentru un ajutor de stat de 4,72 milioane lei. Scopul este crearea de locuri de munca in cadrul unei noi investiții din Timișoara „Ministerul Finanțelor a aprobat pentru aceasta societate…

Baiețel in varsta de 3 ani din Timișoara, bagat in spital de neatenția parinților

19:05, 25.03.2024 - Cateva clipe de neatenție din partea unor parinți din Timișoara au fost suficiente ca baiatul in varsta de trei ani sa ajunga pe o artera intens circulata din centrul Timișoarei. Copilul a fost lovit de un șofer care circula regulamentar.

Accident grav in aceasta seara la Timișoara

02:01, 15.03.2024 - Un barbat, in varsta de 75 de ani, a condus un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din Timișoara dinspre Pestalozzi catre Calea Buziașului, iar la intersecție cu strada Gloriei a patruns pe liniile de tramvai și a intrat in coliziune frontala cu un stalp. In urma impactului, conducatorul auto și cei…

Se dau banii pentru ajutorul de incalzire, la Timișoara

16:20, 12.03.2024 - Persoanele de pe raza municipiului Timișoara care au solicitat ajutor pentru incalzirea locuinței in sezonul rece il vor primi incepand de luni, 18 martie. Plata ajutoarelor se face doar titularilor cererii, cu prezentarea actului de identitate in original. Sunt trei zile in care se face plata.

80% dintre nou-nascutii cu malformatii, operati in tara - Un procent similar se opera acum 10 ani in strainatate

15:20, 05.03.2024 - Mai mult de trei sferturi (80%) dintre nou-nascutii cu malformatii sunt operati in Romania, raportul inversandu-se in ultimii zece ani, a declarat marti ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, potrivit Agerpres. "Se lucreaza la dezvoltarea unor centre in toata tara. Cel de la Targu Mures era cunoscut…


Ce parere ai despre aceasta stire?