Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un artist celebru a murit la 40 de ani. Autoritățile americane spun că s-a sinucis

Publicat:

StephentWitch" Boss, cunoscutul DJ al emisiunii" și dansator care a devenit celebru in cadrul emisiunii", a murit, a confirmat soția sa, intr-o declarație pentru CNN. El avea 40 de ani.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drogul „neobișnuit de puternic” care a bagat Anglia in alerta. Un om a murit, iar alți opt sunt la spital

07:30, 28.04.2024 - Autoritațile din Anglia sunt in alerta din cauza unui drog „neobișnuit de puternic”. Este vorba despre un sortiment de heroina care a omorat un om și a bagat alți opt in spital. Polițiștii au facut patru arestari și le-au recomandat celor care au consumat drogul sa se adreseze medicilor. Un barbat a…

Un celebru oraș din Italia vrea sa interzica inghețata dupa miezul nopții: „Ne protejam localnicii”

11:50, 24.04.2024 - Orașul italian Milano propune o noua lege pentru interzicerea inghețatei dupa miezul nopții. Autoritațile spun ca au decis sa apeleze la aceasta masura pentru a-și proteja locuitorii, transmite euronews.com.

Fermierii din SUA iau masuri dupa ce gripa aviara a fost depistata la vaci / Focare confirmate in șapte state americane, in timp ce autoritațile incearca sa afle cum se raspandește virusul

15:01, 11.04.2024 - Producatorii de lapte din Statele Unite au inceput sa ia masuri, in unele cazuri radicale, pentru a incerca sa opreasca raspandirea gripei aviare la animalele lor, dupa ce aceasta a fost depistata in cirezi de vaci din mai multe state americane, relateaza Reuters. Agenția de presa amintește ca gripa…

Furtuna Nelson face dezastru in Europa. Patru oameni au murit in ultimele ore. Ce șanse sunt sa afecteze Romania

22:10, 29.03.2024 - Furtuna Nelson a aparut in Europa și face dezastru intr-o mulțime de locuri. Pana in acest moment, patru oameni au murit, dupa ce s-au inecat in valurile uriașe. Autoritațile se așteapta ca numarul victimelor sa creasca. Iata ce șanse sunt sa vina și in Romania.

Doliu in lumea muzicii! Un artist indragit a murit. Iși anulase multe concerte din cauza problemelor de sanatate

13:55, 24.03.2024 - Lumea muzicii este in doliu! Un artist indragit s-a stins din viața la varsta de 82 de ani. Pianistul iși anulase multe concerte din cauza problemelor de sanatate cu care s-a luptat o buna perioada de timp.

Un barbat a murit dupa ce a fost mușcat de un monstru Gila, pe care il ținea ca animal de companie

18:35, 20.02.2024 - Autoritațile din Colorado au confirmat moartea unui localnic in varsta de 34 de ani, la patru zile dupa ce a fost mușcat de unul dintre cei doi monștri Gila pe care ii ținea ca animale de companie, potrivit BBC News.

Studiu al Comisiei Europene: patru din cinci influenceri de pe social media nu menționeaza ca postarile sunt platite

17:05, 15.02.2024 - Patru din cinci influenceri de pe rețelele de socializare nu precizeaza faptul ca postarile comerciale pe care le fac reprezinta publicitate, așa cum prevede legislația europeana, arata un studiu al Uniunii Europene publicat miercuri și citat de Reuters. Libertatea a semnalat aceasta practica de mai…

Accident dramatic in Bihor! Un barbat a murit, dupa impactul dintre doua tiruri / FOTO

08:51, 13.02.2024 - Accident infiorator in localitatea Tinaud, județul Bihor! Un barbat s-a stins din viața in urma impactului, dupa ce doua vehicule de mare tonaj s-au ciocnit puternic. Autoritațile au intervenit de urgența la fața locului.


Ce parere ai despre aceasta stire?