Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un actor cunoscut din „Thor”, „Vikings” şi „Star Wars” a murit la vârsta de 58 de ani

Publicat:

a murit, duminica, la varsta de 58 de ani. Actorul era cunoscut pentru rolurile sale din filmele „Thor", „Punisher: War zone", „", „RRR", „Divergent" „Vikings", „" si din serialul „Ahsoka". Cauza mortii inca nu a fost dezvaluita, scrie dailymail.co.uk. Ray Stevenson s-a nascut pe 25 mai 1964, in Lisburn, Irlanda de Nord. Si-a inceput cariera la inceputul anilor '90, avand aparitii in seriale europene si filme. Rolul lui Volstagg din filmul „Thor" a fost cel care l-a facut cunoscut, in 2011.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Declarațiile șocante ale tatalui care și-a lovit și obligat copilul sa alerge pe banda, intr-o sala de fitness. Micuțul in varsta de 6 ani a murit

13:15, 03.05.2024 - Tatal acuzat ca și-a abuzat fiul in varsta de 6 ani și i-ar fi provocat moartea, a facut declarații șocante. Barbatul susține ca micuțul a murit din cauza unei pneumonii, nu din cauza antrenamentelor brutale și a presupuselor batai. 

Doliu in literatura mondiala: Un cunoscut scriitor pentru seria 'Shardlake', a murit la varsta de 71 de ani

15:36, 29.04.2024 - Scriitorul Christopher John Sansom, cunoscut in special pentru personajul Matthew Shardlake din romanele sale, a incetat din viata la 71 de ani, relateaza luni DPA/PA Media.Autorul de fictiune istorica nascut in Edinburgh, cunoscut sub numele C.J.

Cantarețul George Nicolescu, artistul orb cunoscut pentru hit-ul „Eternitate”, a murit la varsta de 74 de ani

12:41, 26.03.2024 - Doliu in lumea muzicala romaneasca. George Nicolescu, cunoscut pentru vocea sa inconfundabila și hit-ul emblematic "Eternitate", a incetat din viața la varsta de 74 de ani, la scurt timp dupa ce și-a sarbatorit ziua de naștere pe 12 martie.

Un cunoscut jurnalist roman a murit la doar 48 de ani. Care a fost cauza decesului / FOTO

13:36, 24.03.2024 - Este zi de doliu in lumea jurnalismului din Romania! Un cunoscut jurnalist roman s-a stins din viața la varsta de doar 48 de ani. Acum, jurnalistul este plans de o țara intreaga. Iata care a fos cauza decesului!

Tanar roman, mort pe autostrada in Germania

13:16, 16.03.2024 - Sfarșit tragic pentru un tanar roman de 29 de ani. Barbatul a murit in cabina camionului cuprins de flacari, dupa un accident devastator pe o șosea din Germania.   Accidentul s-a produs joi tarziu dupa-amiaza, in jurul orei 17.15, pe o autostrada din Germania. Trei camioane s-au izbit violent din cauza…

O fetita de 1 an si 6 luni a murit din cauza rujeolei, in Bacau

01:52, 01.03.2024 - O fetita in varsta de 1 an si 6 luni a murit din cauza rujeolei, aceasta nefiind vaccinata ROR, informeaza un comunicat de presa al Directiei de Sanatate Publica (DSP) Bacau remis, joi, la solicitarea AGERPRES. „Pacienta, in varsta de 1 an si 6 luni, a fost supusa unui transplant hepatic de la donator…

Celebrul actor și umorist Richard Lewis, cunoscut mai ales pentru rolul sau din serialul Curb Your Enthusiasm, a murit la varsta de 76 de ani

07:50, 29.02.2024 - Richard Lewis, cunoscut mai ales pentru rolul sau din serialul Curb Your Enthusiasm și pentru spectacolele sale de stand-up pline de umor negru, a murit la varsta de 76 de ani, in urma unui atac de cord.


Ce parere ai despre aceasta stire?