Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UMILINȚELE la care a fost supusă o FEMEIE în închisorile româneşti. Medana Spanache: „M-au întrebat de ce nu CRĂP odată”

Publicat:

La inceputul lunii noiembrie 2016, sotii (41 de ani) si (36 de ani) au fost arestati preventiv, fi ind acuzati de inselaciuni cu asigurari fi ctive. Cei doi soti sunt acuzati ca au incasat aproximativ 360.000 de euro in baza unor cereri de rascumparare false facute in numele a trei clienti ai fi rmei de asigurari la care lucra femeia.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie și un barbat din Timiș, acuzați ca au șantajat un barbat cu un viol nereal

17:06, 17.04.2024 - Un barbat de 63 de ani a fost șantajat de un barbat de 23 de ani și de soția lui, in varsta de 30 de ani, din Lugoj. Cei doi soți i-au cerut barbatului 10.000 de lei, in caz contrar vor spune ca acesta a violat o minora, fapt nereal. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale […] Articolul O femeie…

O femeie descrie in mesaje scrise pe hartie igienica chinurile la care este supusa intr-o inchisoare politica din Belarus

16:10, 16.04.2024 - O femeie aruncata la izolare intr-un penitenciar din Belarus a reușit sa-și spuna povestea și sa descrie sistemul brutal din inchisorile politice din țara strecurand afara mesaje scrise pe bucați de hartie igienica.

O femeie s-a casatorit si a divortat de 11 ori de acelasi barbat ca sa poata beneficia de ajutor financiar de la stat

14:45, 11.04.2024 - O femeie din Austria a divorțat de 11 ori, in intervalul 1988-2022, de același barbat, cu care era casatorita din 1982. Cei doi au trait impreuna in tot acest timp. Se pare ca motivul real al divorturilor a fost ca femeia sa beneficieze de pensia de vaduva dupa primul sot. Femeia s-a folosit de o lacuna…

Tensiune in USR: primarița Lasconi nu mai vorbește cu șeful Drula

15:40, 23.03.2024 - Elena Lasconi, primar al municipiului Campulung, a afirmat ca are multa treaba la primarie și ca „nu e genul care sa se dea bine cu șeful”.  Primarul din Campulung, Elena Lasconi, a starnit controverse intr-un interviu recent, recunoscand ca nu a mai intrat in contact cu liderul USR, Catalin Drula ,…

Acces Direct. Mama Marianei, acuzații grave la adresa nurorii. Elizabeta ar fi fost batuta de femeie: „Niciun pahar de apa nu mi-a adus”

18:25, 21.03.2024 - Fiul cel mic al Elizabetei a murit in urma cu șapte ani. Soția lui și-a refacut viața la scurt timp dupa ce a ramas vaduva cu un alt barbat. Are și un alt copil cu altcineva, iar soacra ei o acuza ca nu a avut grija de ea, din contra i-a facut batranețea un coșmar.

Un barbat și o femeie, reținuți pentru șantaj in Cluj. Au obținut peste 100.000 de euro de la victime

19:06, 20.03.2024 - Un barbat din Caraș-Severin și o femeie din Timiș au fost reținuți de polițiștii clujeni in Garbau. Aceștia sunt acuzați ca au obținut de la diverse persoane sume mari de bani prin șantaj.


Ce parere ai despre aceasta stire?