Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ULTIMUL TRIB. Paula Chirilă, experienţe de coşmar în cadrul show-ului. "Am mâncat de pe jos. Mâncam şi cartoane de foame..."

Publicat:

Deși a plecat cu ganduri optimiste din Romania catre Madagascar, se pare ca a dezvaluit cateva detalii neștiute, din culisele emisiunii Antenei 1, scrie click.ro. Actrița a declarat ca nu se aștepta sa-i fie atat de greu sa se descurce și sa se adapteze criteriilor concursului. Dupa eliminarea sa din competiție, aceasta a povestit ca a trecut prin momente dificile in perioada cat a concurat la . Totuși, vedeta considera ca participarea la aceasta emisiune a fost provocarea vieții sale.

, despre experiența sa la

„De nebuna…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Un adolescent a murit dupa ce a mancat chipsuri: Provocarea care a luat amploare și in Romania

14:00, 17.05.2024 - Un adolescent american, Harris Wolobah, in varsta de 14 ani a murit dupa ce a participat la o ”provocare” care consta in a manca chipsuri extrem de iuti, potrivit unui raport consultat de AFP.

Cat costa o noapte de cazare la hotelul lui Gheorghe Hagi. Prețul unui sejur in 2024

10:40, 17.05.2024 - Gica Hagi a preluat hotelul din Mamaia in 1999 și l-a numit dupa copiii sai. De atunci afacerea ii merge ca pe roate și tot mai mulți turiști se ingramadesc sa se cazeze. Prețul pentru un sejur de trei nopți, in camera premium, doua persoane platesc chiar și 3.400 de lei. Gica Hagi a dat lovitura cu…

Experiențe copleșitoare ale strainilor in Romania. „Am simțit dacii cantand și dansand in cercuri” VIDEO

09:25, 09.05.2024 - Goana dupa senzațional și cautarea unor experiențe intense aduc numeroși turiști in Hunedoara, unde Castelul Corvinilor și Sarmizegetusa Regia le ofera oaspeților lor șansa de a trai astfel de momente.

Ciolacu, mesaj la 30 de ani de AOR: Imbunatațirea vieții oamenilor, intre prioritațile Guvernului

19:30, 15.04.2024 - Dezvoltarea comunitaților și imbunatațirea vieții oamenilor sunt prioritațile Guvernului, a transmis, luni, premierul Marcel Ciolacu, in cadrul Galei de sarbatorire a 30 de ani de activitate a Asociației Orașelor din Romania (AOR).

Corina Crețu, europarlamentar: „Provocarea pe care o avem este de a cheltui o suma importanta de bani”

15:45, 09.04.2024 - Cea mai mare provocare a Romaniei este de a cheltui banii de la Uniunea Europeana din perspectiva capacitații sale administrative, a declarat Corina Crețu, deputat in Parlamentul European, S&D, in cadrul conferinței „Romania dezvoltata cu 90 miliarde euro de la UE. Ce urmeaza?”, organizata de Economedia…

Saracul județ bogat. Resursele naturale neexploatate din nordul Moldovei ar scoate regiunea din foame

23:20, 01.04.2024 - Județul Botoșani, unul dintre cele mai sarace din Romania are, in mod paradoxal, resurse naturale extraordinare. Toate aceste resurse zac insa neexploatate, inclusiv nisipuri cuarțoase de cea mai buna calitate, și rezerve substanțiale de gips și ape sulfuroase.

„Hai sa-l batem pe arbitru ca e tare-n gura!” » Poveste de coșmar cu Sebastian Colțescu: „Asistenții și observatorul erau batuți de spectatori”

15:35, 20.02.2024 - Sebastian Colțescu (46 de ani) a arbitrat cel de-al 382 de meci al sau la centru in Superliga și-a devenit arbitrul numarul 1 all-time # Intr-un interviu in EXCLUSIVITATE acordat Gazetei Sporturilor, Colțescu dezvaluie un episod mai puțin cunoscut din cariera sa Cum Sebastian Colțescu a fost nascut…


Ce parere ai despre aceasta stire?