Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultimul racnet in materie de locuri de parcare: trecerile de pietoni VIDEO

Publicat:

Ultimul racnet in materie de locuri de parcare: trecerile de pietoni VIDEO E drept, lipsa de locuri de parcare este una dintre cele mai apasatoare probleme cu care se confrunta zi de zi clujenii. Nesimtirea unora dintre soferii pusi in dificultate de aceasta situatie intrece insa orice masura.

Mai nou, conducatorii auto au decis sa foloseasca orice petec liber pentru a-si parca masinile. Asa se face ca trecerile de pietoni au devenit, pentru unii, locurile perfecte de parcare, mai ales ca sunt lasate libere de majoritatea participantilor la trafic.

Un utilizator al site-ului trafictube.ro…

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prognoza meteo actualizata in Romania. ANM a anunțat ca vremea se schimba iar

23:25, 08.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru urmatoarele zile in Romania. Se schimba din nou vremea, temperaturile urmand sa atinga valori mult mai ridicate decat cele specifice perioadei. Ce se va intampla cu precipitațiile, potrivit Florinelei Georgescu. Directoarea…

Prognoza meteo 9 martie 2024, de Moșii de iarna. Cum e vremea in Romania și care sunt previziunile ANM pentru astazi

16:45, 08.03.2024 - Prognoza meteo 9 martie 2024. Vremea o sa se incalzeasca de sambata, iar temperaturile vor fi mai ridicate dimineața fața de zilele precedente. Iata care sunt previziunile ANM pentru astazi.

Prognoza meteo 24 februarie 2024. Cum e vremea in Romania și care sunt previziunile ANM pentru astazi

17:45, 23.02.2024 - Prognoza meteo 24 februarie 2024. Vremea o sa fie ploioasa in vestul țarii, unde vor fi innorari și precipitații sub forma de ploaie de scurta durata. Valorile termice se vor menține peste cele normale ale acestei perioade.

Prognoza meteo 20 februarie 2024. Cum e vremea in Romania și care sunt previziunile ANM pentru astazi

18:01, 19.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru marți, 20 februarie 2024. Iata cum va fi vremea in cea mai mare parte a țarii și unde se vor inregistra cele mai scazute temperaturi.

Ger si burnita in Romania, iarna nu se da plecata! Vremea schimba foaia din nou, unde va ninge

23:10, 16.02.2024 - Prognoza meteo se schimba. Iarna nu vrea sa renunțe la drepturi. Meteorologii anunța ger și burnița in Romania, in weekendul 17-18 februarie 2024. Temperaturile vor scadea. Ger și burnița se vor semnala in mai multe teritorii din țara. Vor fi nori denși, ploi și ninsori in aceste regiuni. Ger și burnița…

Prognoza meteo pe 4 saptamani: ploile lovesc Romania. Cat mai ține vremea neobișnuit de calda

09:40, 09.02.2024 - Vremea neobișnuita continua sa ne suprinda. Meteorologii anunța temperaturi peste cele specifice perioadei pana aproape de jumatatea lunii martie, in toata tara, conform prognozei pe urmatoarele patru saptamani.

Prognoza meteo 2 februarie 2024. Cum e vremea in Romania și care sunt previziunile ANM pentru astazi

17:40, 01.02.2024 - Vineri, 2 februarie 2024, se vor inregistra precipitații mixte in zonele montane și in Muntenia, pe arii restranse, iar in Transilvania va ninge. Vor fi condiții de ploaie in Oltenia. Iata care sunt previziunile ANM pentru astazi.


Ce parere ai despre aceasta stire?