Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultimul protest în Piața Victoriei din Timișoara: ce au făcut cei 100 de manifestanți prezenți FOTO

Publicat:

Tot mai puțini timișoreni la protestele fața de și liderul PSD, . In aceasta seara, aproximativ 100 de persoane s-au adunat in centrul Timișoarei, o parte cu banderole prinse de braț cu mesajul „#rezist”, steagul Romaniei in mana sau pancarte cu diferite mesaje. Daca la celelalte acțiuni de protest, manifestanții au primit […] protest in Piața Victoriei din Timișoara: ce au facut cei 100 de manifestanți prezenți FOTO a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Strada redeschisa de Fritz din mainile clanurilor era inchisa de pe vremea comunismului: Țeava de gaze a fost sparta la demolare!

09:45, 23.04.2024 - Nebunie la Timișoara, unde, aflat in campanie, primarul Dominic Fritz s-a filmat in timp ce se demolau amenajarile de pe o strada care leaga Parcul Copiilor de strada C.D Loga, acolo unde are sediu primaria și unde locuiesc romii de matase ai Timișoarei, cunoscutele clanuri Carpaci și Stancu.

Copil in varsta de 3 ani din Timișoara, bagat in spital de neatenția parinților

21:00, 25.03.2024 - Cateva clipe de neatenție din partea unor parinți din Timișoara au fost suficiente ca baiatul in varsta de trei ani sa ajunga pe o artera intens circulata din centrul Timișoarei. Copilul a fost lovit de un șofer care circula regulamentar.

Cazarma Pompierilor din Timișoara, monument proiectat de Laszlo Szekely, iși recapata turnul de veghe

13:55, 20.03.2024 - Cazarma Pompierilor din Iosefin, o importanta cladire, monument istoric, simbol al Timișoarei, construita in anul 1906, iși va redobandi stralucirea inițiala, cand turnul de veghe domina intreaga zona e vest al orașului.

Val surpriza de scumpiri pe piața imobiliara. In cat timp se vinde un apartament in Timișoara

12:25, 07.03.2024 - Tendința de creștere a prețurilor se menține constanta la inceputul primaverii pe piața rezidențiala din Romania. Noul val de majorari propulseaza Oradea in fața Timișoarei, oraș unde acum se gasesc unele dintre cele mai accesibile locuințe in raport cu veniturile obținute de locuitori.

Au fost furate jucariile copiilor ucraineni din instalația de arta din Piața Victoriei

10:50, 02.03.2024 - Instalația de arta din Piața Victoriei a fost lasata fara plușuri, dupa a fost amenajata in cadrul comemorarii a doi ani de la izbucnirea razboiului din Ucraina. De atunci, insa, plușurile, multe fiind donate de copiii refugiați in Timișoara, au disparut. Artiștii fac apel la mai multa compasiune.

FOTO. Marțișoarele din centrul Timișoarei, expoziție de creativitate sub semnul primaverii

15:30, 29.02.2024 - Cei care cauta marțișorul perfect in aceste zile, in Piața Victoriei din Timișoara au parte de un adevarat „spectacol” vizual. Cum zona cea mai circulata din oraș le este dedicata artiștilor, aceștia s-au intrecut in maiestrie sa creeze cele mai frumoase simboluri ale vestirii primaverii. Toate sunt…

Turnul-efemer din Timișoara, in competiția pentru mai important premiu de arhitectura al Uniunii Europene FOTO

23:50, 27.02.2024 - Pepiniera – 1306 plante, instalația verde-urbana care a fost prezenta in centrul Timișoarei, pe parcursul anului 2023, a ramas la nominalizarea pe lista scurta a premiului Mies van der Rohe oferit de Uniunea Europeana. Singurul proiect din Romania nu a prins finala de șapte.

Hot recidivist, prins dupa o noua lovitura langa Timisoara

17:00, 20.02.2024 - Eliberat in luna noiembrie a anului trecut, un hot recidivist a fost retinut dupa o noua lovitura data astazi la o casa din Ghiroda. Politistii locali l-au retinut dupa ce l-au urmarit prin comuna limitrofa Timisoarei. „Astazi, agenții Poliției Locale au reușit sa captureze hoțul care a fost implicat…


Ce parere ai despre aceasta stire?