Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultimele zile în care românii își pot cumpăra ani de vechime în muncă. Cum se calculează contribuția și cât costă un an de vechime

Publicat:

Romanii care vor sa iși cumpere vechimea in munca mai au doua saptamani la dispoziție. Pana la 31 august trebuie sa incheie un contract cu Casa de Pensii și sa cotizeze din propriul buzunar. Pana in acest moment, Guvernul nu a luat o decizie cu privire la prelungirea termenului. Cei care vor sa-și asigure pensia in acest fel trebuie sa cotizeze cu un sfert din salariul minim in vigoare la data semnarii contractului, adica 9.000 de lei pe an.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fermierii au ieftinit mielul la stana, dar romanii tot nu-si permit carnea traditionala pentru Pastele 2024. Cat costa kilogramul in piete

11:56, 26.04.2024 - Carnea de miel este mai scumpa ca anul trecut. Pretul ei ar putea creste pe masura de sarbatoarea se apropie. Au crescut și costurile cu forța de munca, asadar si prețul a fost afectat. Pretul unui kilogram a ajuns pana la 70 de lei la raft si ar mai putea creste zilele viitoare. La stana […] The post…

Pana la ce data mai pot cumpara romanii vechime la munca pentru pensie. Viitorii pensionari trebuie sa afle acum

12:26, 11.04.2024 - Schimbari majore pentru pensionarii din Romania. Cei care nu au destui ani de vechime și vor sa cumpere trebuie sa afle pana la ce data mai pot face asta. Proiectul de lege a fost deja adoptat de Senat și merge acum spre promulgare. Romanii nu mai pot cumpara vechime in munca Exista multe cazuri in…

PENSII 2024: Data limita pana la care romanii isi mai pot cumpara vechime in munca pentru pensie

07:00, 11.04.2024 - PENSII 2024: Data limita pana la care romanii isi mai pot cumpara vechime in munca pentru pensie PENSII 2024: Data limita pana la care romanii isi mai pot cumpara vechime in munca pentru pensie Camera Deputatilor a adoptat ordonanța de urgența care prevede, printre altele, prelungirea pana la 31 decembrie…

Romanii iși mai pot cumpara vechime in munca pana la sfarșitul anului. Legea merge la promulgare

14:05, 10.04.2024 - Prelungirea pana la 31 decembrie a termenului pana la care angajații iși pot cumpara pana la 6 ani de vechime in munca Sursa articolului: Romanii iși mai pot cumpara vechime in munca pana la sfarșitul anului. Legea merge la promulgare Credit autor: Realitatea De Mures. Source

Romanii iși mai pot cumpara vechime in munca și in viitor. Legea merge la promulgare

19:25, 09.04.2024 - Proiectul de lege are ca obiect de reglementare aprobarea ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 70/2023 care prevede modificarea si completarea unor acte normative din domeniul pensiilor publice, in sensul modificarii art. 29 si art. 30 alin. (2) din Legea nr. 263/2010, prin care locurile de munca…

Milioane de romani nu vor primi pensii majorate din septembrie. Ministrul Muncii a facut anunțul: 'Este clar ca nu vor avea aceleași recompense'

10:15, 23.03.2024 - Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a spus, in exclusivitate la Antena 3 CNN, care sunt categoriile de romani care nu vor primi majorari din septembrie. Totodata, oficialul de la Munca a precizat ce pensii cresc, ce pensii nu cresc și cand vor primi romanii deciziile de recalculare. "Deciziile…

Cum arata noile pensii dupa marea recalculare. Importanța punctelor de stabilitate, explicata, prin exemple concrete, de șeful Casei Naționale de Pensii

19:00, 14.03.2024 - Prin exemple concrete de pensionari care se vor bucura de majorari ale pensiei, șeful Casei de Pensii a incercat sa evidențieze beneficiile noilor modificari.Pentru mulți pensionari, aceasta recalculare promite sa aduca un plus de siguranța financiara și o viața mai linistita in perioada de pensionare,…

Recuperatorii nu mai pot harțuii romanii care nu au bani sa-și plateasca ratele

17:35, 29.02.2024 - Romanii care nu mai au bani sa isi plateasca ratele la banca nu vor mai putea fi harțuiți de firmele de recuperare care cumpara creditele cu restanțe si cer dobanzi uriașe. Romanii nu vor mai putea fi harțuiți de reprezentanții instituțiilor financiare nebancare, dupa ce Guvernul a adoptat o ordonanța…


Ce parere ai despre aceasta stire?