Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultima ora - Obi Romania amana extinderea, din cauza crizei si pentru ca nu a ajuns la acorduri cu dezvoltatorii

Publicat:

Retailerul de bricolaj , controlat de grupul german Tengelmann, nu va deschide magazine in 2011, asa cum intentiona, din cauza crizei, care s-a adancit in prima parte a anului, dar si pentru ca nu a ajuns la un acord cu dezvoltatorii, apreciind ca cerinte

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Finalizarea lucrarilor la stația de metrou Piața Unirii 2 se amana, din cauza condițiilor meteo

12:51, 26.04.2024 - Lucrarile la statia de metrou Piata Unirii 2, accesul C, iesirea spre Hanul lui Manuc, se vor prelungi pana pe 10 mai, din cauza conditiilor meteo nefavorabile din ultima perioada, a anuntat Metrorex.

Luis Gabriel și Haziran, blocați in Dubai, din cauza ploilor puternice. Au incercat de trei ori sa se intoarca in țara: „Zborurile se tot amana...”

20:01, 19.04.2024 - Au plecat intr-o vacanța, dar s-au trezit in mijlocul furtunii din Dubai. Luis Gabriel și Haziran au postat, in urma cu cateva zile, imagini de acolo cu strazile inundate. Cei doi au incercat sa se intoarca acasa, dar fara succes.

Trenuri anulate la CFR in weekend-uri, din cauza crizei mecanicilor

09:25, 17.04.2024 - Incepand cu data de 27 aprilie 2024, CFR a anulat 14 trenuri pe raza Regionalei Brașov, in weekend-uri, din cauza crizei de mecanici de locomotiva. Anularile de trenuri au loc pe fondul lipsei de mecanici de locomotiva, cu riscul pierderii compensației acordate de ARF și a plații de penalizari. Trenurile…

Din cauza problemelor eFactura, se extinde perioada fara amenzi

09:00, 25.03.2024 - Ministerul Finanțelor din Romania a anunțat recent o prelungire a perioadei in care nu se vor aplica sancțiuni pentru cei care nu utilizeaza sistemul eFactura. Extinderea, propusa de ministrul Marcel Boloș și confirmata prin intermediul paginii sale de Facebook, va aduce o amanare de doua luni, pana…

Adevarata cauza a „crizei cerealelor” și ce ar trebui sa faca UE

17:00, 20.03.2024 - Rusia caștiga razboiul global al cerealelor și intoarce statele membre UE impotriva Ucrainei in acest proces, comenteaza UE, care prezinta totodata cateva propuneri pentru Comisia Europeana pentru a inversa tendința.

Bentley amana lansarea primului sau model electric din cauza problemelor software

17:00, 19.03.2024 - Constructorul britanic de lux nu va mai lansa primul sau model electric in 2025, așa cum prevedea inițial planul Beyond 100. Din cauza unor probleme de natura tehnica și cu sistemul software, dar și a cererii scazute pentru mașinile electrice de lux din prezent, lansarea primului model electric Bentley…

O PROVOCARE PENTRU EDITURI ȘI CITITORI Majorarea prețurilor carților cu 20% din cauza crizei de hartie

12:15, 19.03.2024 - Creșterea costurilor hartiei și a energiei electrice a condus la majorari substanțiale ale prețurilor la tipografii, unele ajungand chiar la 50%. The post O PROVOCARE PENTRU EDITURI ȘI CITITORI Majorarea prețurilor carților cu 20% din cauza crizei de hartie first appeared on Informatia Zilei .

Misha, revoltata din cauza prețurilor mari din Romania. Cat a platit artista pentru o vizita la medic: ”Se moare de foame”

14:35, 10.03.2024 - Misha este revoltata din cauza prețurilor uriașe din Romania. Cantareața a facut cateva cumparaturi și a platit o suma mult prea mari, fața de cum era in trecut. Aceasta afirma ca nici medicii nu au tarife mai accesibile, iar pentru persoanele care se descurca greu, poate deveni problematic.


Ce parere ai despre aceasta stire?