Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ULTIMA ORA LIVE TEXT Rusia: Explozie in metroul din Sankt Petersburg / Cel putin 10 morti, mai multi raniti

Publicat:

O explozie a avut loc luni intr-o statie de metrou din , ranind mai multe persoane, anunta site-ul rusesc , reputat pentru legaturile apropiate cu serviciile de securitate, scrie Reuters.

15:27 , care se afla in , a fost informat despre incident

15:25 "Explozia a avut loc intr-unul dintre vagoane. Exista victime", a precizat pentru agentia o sursa din serviciile de securitate, potrivit Reuters. Trei statii de metrou au fost inchise.

15:20 Potrivit agentiei oficiale Tass, cel putin 10…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin spune ca ii va gasi pe cei au comandat masacrul de la Moscova. Nicio vorba despre ISIS, care a revendicat atacul

15:50, 02.04.2024 - Președintele Vladimir Putin a declarat marți ca Rusia va afla cine s-a aflat in spatele atacului terorist de luna trecuta asupra unei sali de concerte de langa Moscova, care a ucis cel puțin 144 de persoane, relateaza Reuters.

18 raniți dupa o explozie puternica la o centrala electrica din Rusia. Trei persoane sunt date disparute

07:51, 06.03.2024 - Trei persoane sunt date disparute si 18 au fost ranite dupa o explozie la centrala electrica Shagonar din indepartata regiune rusa Tuva, a declarat, miercuri, seful regiunii, Vladislav Khovalyg, citat de Reuters.

Un bloc din Sankt Petersburg, lovit de o drona ucraineana. „Am auzit prima data o fluieratura pentru ca tocmai deschisesem fereastra, apoi o explozie”

17:35, 02.03.2024 - O explozie a avut loc sambata, 2 martie, intr-un bloc de apartamente cu cinci etaje din Sankt Petersburg, al doilea oraș ca marime din Rusia, iar presa locala scrie ca deflagrația a fost provocata de o drona ucraineana, relateaza Radio Europa Libera.Guvernatorul din Sankt Petersburg, Aleksandr Beglov,…

Doua cladiri avariate, locatari evacuati dupa un „incident” in Sankt Petersburg VIDEO

14:15, 02.03.2024 - Doua cladiri au fost avariate si locatarii evacuati sambata dimineata la Sankt Petersburg in Rusia dupa ce mai multi locuitori au anuntat o explozie puternica care a spart ferestrele, informeaza Reuters.

Putin promite ca va crește „mobilitatea și capacitatea de a lovi” a forțelor de operațiuni speciale

11:25, 27.02.2024 - Președintele Vladimir Putin a promis ca va crește „mobilitatea și capacitatea de a lovi” a forțelor de operațiuni speciale ruse, spunand ca aceasta este o prioritate cheie pentru a intari armata țarii, intr-un mesaj de felicitare adresat acestor unitați militare care sunt sarbatorite in Rusia pe 27…

Vladimir Putin se lauda ca Rusia este aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului

21:26, 14.02.2024 - Presedintele Vladimir Putin a declarat miercuri ca oamenii de stiinta rusi sunt aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului si ca aceste seruri ar putea fi disponibile in curand pentru pacienti, informeaza Reuters.

Putin susține ca Rusia e pe cale sa creeze vaccinuri impotriva cancerului și medicamente imunomodulatoare

21:25, 14.02.2024 - Presedintele Vladimir Putin a anunțat miercuri ca oamenii de stiinta rusi sunt aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului si ca aceste seruri ar putea fi disponibile in curand pentru pacienti, transmite Reuters.

Kremlinul confirma interviul lui Putin cu Tucker Carlson

22:30, 07.02.2024 - Președintele Vladimir Putin i-a acordat marți un interviu gazdei de televiziune americane Tucker Carlson, a spus Kremlinul, primul interviu pentru un jurnalist american de inainte de invadarea Ucrainei de catre Rusia in urma cu aproape doi ani, conform Reuters.Intr-un videoclip al rețelei Tucker Carlson,…


Ce parere ai despre aceasta stire?