Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ULTIMĂ ORĂ! Detalii șocante despre cei doi muncitori găsiți morți pe Bd. Timișoara din Capitală! Ce au descoperit legiștii în urma autopsiilor schimbă totul: ”Crime în serie!”

Publicat:

Detalii incredibile au ieșit la iveala despre cei doi paznici care au fost gasiți morți in subsolul unei fabrici de ciment, de pe Bd. Timișoara, din Capitala. Conform primelor concluzii ale medicilor legiști, se pare ca aceștia au fost batuți pana și-au pierdut viețile. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Detalii șocante in cazul cadavrului descoperit la Oradea. Cine este victima și ce suspecți au anchetatorii

13:06, 11.06.2024 - Detalii șocante ies la iveala in cazul cadavrului gasit la Oradea intr-o remorca. Reprezentanții Parchetului spun ca ramașițele unei femei au fost ingramadite intr-un geamantan și abandonate in cartierul Oneștilor. In momentul de fața mai mulți suspecți sunt audiați.

Noi detalii șocante in cazul celor trei romani luați de viituri in Italia! Bianca Doros l-ar fi implorat pe Cristian Molnar sa ramana alaturi de ea

14:30, 05.06.2024 - Noi detalii șocante au ieșit la iveala in cazul celor trei romani luați de viituri in Italia. Conform surselor, Bianca Doros l-ar fi implorat pe Cristian Molnar sa ramana alaturi de ea in momentele critice.

Modul brutal in care varul in varsta de 15 ani a ucis-o pe Raisa din Dolj. Medicii legiști au descoperit detalii șocante

11:35, 30.05.2024 - Detalii ingrozitoare despre modul brutal in care a murit Raisa, fetița de doar 2 ani din Dolj. Medicii legiști au efectuat autopsia, iar ceea ce a ieșit la iveala este de-a dreptul halucinant. Criminalul a dat dovada de o cruzime ieșita din comun.

Halucinant! Tatal criminalului fetiței de 8 ani din Botoșani, declarații șocante! Nu iși credea fiul in stare sa comita o crima: ”Ar merita pedeapsa capitala”

20:05, 26.05.2024 - Cazul din Botoșani devine din ce in ce mai halucinant! Tatal criminalului Mariei, fetița de 8 ani agresata și ucisa, a facut declarații șocante. Nu iși poate ierta fiul pentru ceea ce a facut și nu credea ca ar fi in stare sa faca acest lucru. Barbatul crede ca ar merita pedeapsa capitala!

Detalii șocante despre turcul care ar fi ucis-o pe femeia din Dambovița. Ce s-a descoperit in locuința lui: „Se ducea mereu pe centura si aducea femei acasa”

15:45, 12.04.2024 - Un turc cu cetațenie germana se afla in centrul unei investigații intense in legatura cu descoperirea macabra a cadavrului unei femei de 38 de ani, gasit tranșat și abandonat intr-un sac langa o autostrada. Ce s-a descoperit pe proprietatea lui.

Detalii incredibile in cazul crimei de la magazinul din București. Cineva a filmat cadavrul tinerei inainte ca poliția sa vina. Reacția Parchetului, halucinanta

00:15, 28.03.2024 - Avocatul Adrian Cuculis a dezvaluit detalii șocante despre crima care a avut loc in 7 decembrie 2023, in Sectorul 3 din București. O persoana prezenta la locul crimei ar fi trimis imagini live cu cadavrul. Reacția procurorilor este la fel de șocanta ca imaginile cu cadavrul. In cazul lui Beatrice,…

Spațiul verde, in pericol! Primaria Bacau, amendata cu 60.000 de lei de Garda de Mediu. Ce au descoperit comisarii

09:51, 27.03.2024 - Primaria Bacau a fost amendata de Garda Naționala de Mediu – Comisariatul Județean Bacau pentru ca a modificat o serie de fișe din Registrul de Spații Verzi (RSV) al municipiului, fara aprobarea Consiliului Local. Practic, Primaria Bacau a trecut o serie de terenuri declarate spațiu verde in terenuri…

Cinci orașe romanești incluse in topul celor mai sigure localitați europene

13:15, 25.03.2024 - Cinci orașe din Romania au fost incluse intre cele mai sigure orașe europene pentru a trai sau pentru a calatori. Clujul este cel mai sigur oraș din Romania, și se afla pe locul noua in  Europa, potrivit Numbeo.com. Poziția in clasament a fost coborata de un nivel moderat de corupție și o ușoara creștere…


Ce parere ai despre aceasta stire?