Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Uleiul de catina are efecte benefice impotriva stresului

Publicat:

Consumul de catina alba duce la scaderea colesterolului, fapt care previne ingrosarea arterelor. Ea contine o cantitate mare de antioxidanti, care protejeaza inima si vasele de sange. La aceste doua proprietati se adauga si efectul ei anticoagulant. Prin urmare, catina este recomandata si n afectiunile cardiovasculare in special hipertensiune arteriala, ateroscleroza, sindromul Raynaud , transmite Agerpres.ro. In catina alba se gasesc o seama de substante cu efect hormonal prin ele insasi, sau s ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Elevii din Alba, dezbateri cu polițiștii despre consumul de droguri, prevenirea violenței, bullying-ului și accidentelor rutiere

17:50, 27.04.2024 - FOTO Elevii din Alba, dezbateri cu polițiștii despre consumul de droguri, prevenirea violenței, bullying-ului și accidentelor rutiere FOTO Elevii din Alba, dezbateri cu polițiștii despre consumul de droguri, prevenirea violenței, bullying-ului și accidentelor rutiere Peste 200 de elevi din județul Alba…

Radu Marcel Tuhuț: Inițiativa privind extinderea gazului metan in Apuseni merge mai departe!

11:25, 11.04.2024 - Inițiativa mea, privind extinderea rețelei naționale de gaz metan in Munții Apuseni, merge mai departe, indiferent cat de mult ii deranjeaza acest lucru pe deputații PNL din Alba, singurii parlamentari care s-au aratat a fi impotriva acestui proiect. In urma cu cateva luni am facut publica intenția…

Alimentul care te imbatranește inainte de vreme. Trebuie sa renunți la el urgent

16:15, 31.03.2024 - Zaharul duce la o imbatranire mai rapida, similara cu cea determinata de fumat, arata cercetari recente. In afara de faptul ca favorizeaza ingrasarea si aparitia diabetului tip 2, și strica dinții, zaharul ar putea avea si alte efecte nocive: se crede ca ele accelereaza ritmul imbatranirii celulare.Schimbarile…

Consumul de colagen, intre beneficii și efecte adverse

08:20, 13.03.2024 - Despre beneficiile colagenului citim zilnic și ne intalnim mai peste tot cu reclame. Produsele cu colagen, fie ca sunt ingerate, fie ca sunt aplicate topic, sunt in mare voga in lumea cosmeticelor și a frumuseții. Și totuși nu trebuie sa uitam de posibilele efecte secundare. Ce este colagenul Colagenul…

Top 5 motive pentru care te confrunți cu fluctuații de greutate: asculta-ți corpul și vei afla raspunsul!

07:16, 05.03.2024 - 1. Retenția de apaRetenția de apa poate fi unul dintre cei mai mari vinovați in ceea ce privește fluctuațiile bruște de greutate. Consumul excesiv de sare, dezechilibrele hormonale sau perioadele menstruale pot duce la retenție de apa, ceea ce se traduce adesea printr-o creștere temporara in greutate.…

Pericolul din consumul de ceapa verde - Puțina lume știe contraindicațiile

12:25, 26.02.2024 -   Medicii spun ca in cazul usturoiului si al cepei exista si efecte nocive, nu doar beneficii. In primul rand, ambele au un continut redus, dar existent de seleniu. Se adauga si faptul ca ambele legume vor conferi un miros al cavitatii bucale pe care majoritatea persoanelor (in mod firesc) nu il doresc,…

Furtul de energie in Romania, egal cu CONSUMUL ANUAL al unui oraș mediu. Cate cazuri au fost descoperite in 2023

11:51, 22.02.2024 - Furtul de energie in Romania, egal cu CONSUMUL ANUAL al unui oraș mediu. Cate cazuri au fost descoperite in 2023 Furtul de energie in Romania a fost egal in 2023 cu consumul anual al unui oraș de 35.000 de locuitori.  Inspecția energetica, structura specializata din cadrul Delgaz Grid, a identificat…

Cele mai toxice alimente pe care le pun oamenii in sandwich-uri. Trebuie evitate cu orice preț

14:21, 08.02.2024 -  Iata cateva dintre cele mai nesanatoase alimente pe care oamenii le pun in sandwich-uri:Mezeluri procesate: Salamul, șunca, baconul și alte mezeluri procesate sunt bogate in grasimi saturate, sodiu și aditivi chimici. Consumul regulat al acestor alimente poate crește riscul de boli de inima, hipertensiune…


Ce parere ai despre aceasta stire?