Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Uite cum arată Elena Gheorghe însărcinată în 8 luni! - FOTO

Publicat:

Duminica aceasta, «Danutz SRL» a avut-o invitata pe . Insarcinata in 8 luni de zile, cantareata a anuntat oficial ca aceasta a fost ultima aparitie tv pana dupa nastere.

Putinul timp care i-a mai ramas pana la venirea pe lume a celui mic va fi dedicat in exclusivitate pregatirilor si odihnei.

Desi mai are doar trei saptamani pana la nastere, Elena pare sa sfideze legile naturii. Artista este intr-o conditie fizica de invidiat, chiar si pentru gravide. Cu foarte putine kilograme castigate in timpul sarcinii,…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un preot a batut o femeie insarcinata pentru ca l-a reclamat la poliție. Ce alta ilegalitate savarșise omul bisericii

17:31, 17.05.2024 - „Fa ce zice popa, nu ce face popa!”, este o veche expresie care se aplica și in acest caz. Un preot din Argeș a fost judecat pentru ca a lovit o femeie gravida dupa ce i-a cerut socoteala fiindca l-a reclamat la poliție ca transporta ilegal lemne.

Cum a murit Ana, tanara insarcinata din Republica Moldova. Detalii noi din ancheta! Principalul suspect, un fost politist: „Un om foarte dur”

11:00, 23.04.2024 - Noi informații șocante ies la iveala in cazul tineri de 19 ani din Republica Moldova, gasita fara suflare in Orhei. Cine este principalul suspectul in cazul cutremurator și ce a declarat mama fetei, aflați in randurile urmatoare. Ana a trecut prin chinuri groaznice inainte sa moara Tanara de doar 19…

Alina Ceușan, insarcinata din nou – Familia influencerilor se marește

14:00, 13.04.2024 -  Alina Ceușan, in varsta de 31 de ani, a anunțat ca este insarcinata cu al doilea copil. Casatorita din 2019 cu hairstylistul Raul Țișa, cuplul are deja un fiu, Rock, nascut in 2020. Anunțul a fost facut printr-un videoclip emoționant distribuit pe Instagram.

Vladuta Lupau: "Asta e, sunt mama de baieti!" / "Minune care vei veni in viața noastra, vreau sa știi ca..."

09:20, 26.03.2024 - In 2022 Vladuta Lupau a anuntat de Buna Vestire ca este insarcinata cu Iair, acum la fel, cantareata a anuntat ca este insarcinata cu cel de-al doilea copil, tot in preajma acestei sarbatori.  

Iubita lui Selly, petrecere exclusivista de ziua sa de naștere. Ce vedete au mai fost prezente la eveniment / FOTO

08:50, 26.03.2024 - Smaranda Știrbu și-a organizat ziua de naștere intr-un club exclusivist din Capitala. Tanara a avut alaturi de ea persoanele cele mai dragi in cadrul unui eveniment de pomina, unde toata lumea s-a distrat pe cinste. Selly i-a pregatit inca o surpriza majora, urmand sa plece intr-o vacanța.

ZI DE NAȘTERE Ioan Schwartzkopf – primarul comunei Ciumesti isi aniverseaza azi ziua de nastere

11:35, 14.03.2024 - Ioan Schwartzkopf, primarul comunei Ciumesti, implineste azi, 14 martie, frumoasa varsta de 57 ani. The post ZI DE NAȘTERE Ioan Schwartzkopf – primarul comunei Ciumesti isi aniverseaza azi ziua de nastere first appeared on Informatia Zilei .

Acces Direct. Mama Ioanei Beatrice, tanara insarcinata care a fost omorata de patronul sau, detalii despre ziua crimei! Confesiuni in lacrimi: „M-a sunat...” / VIDEO

18:15, 04.03.2024 - Mama Ioanei Beatrice, tanara insarcinata care a fost omorata de patronul ei, trece prin clipe de coșmar! Femeia a oferit detalii despre ziua crimei. Confesiuni in lacrimi, in exclusivitate pentru Acces Direct.

ZI DE NAȘTERE Violonistul Vlad Raceu, azi la ceas aniversar

08:05, 27.02.2024 - Vlad Raceu, solist concertist al Filarmonicii ”Dinu Lipatti”, implinește azi 37 de ani. The post ZI DE NAȘTERE Violonistul Vlad Raceu, azi la ceas aniversar first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?