Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UE se pregătește de război (Politico)

Publicat:

” a lui , un cantec popular din 1971, rasuna prin Tonnerre, noteaza Politico in anuțul desfașurarii varfului de lance al forțelor europene in estul Mediteranei.

Este 7:30 a.m., iar o parte din echipajul de la bordul portavionului amfibiu de elicopter din clasa Mistral ia deja micul dejun - se incarca cu cafea, paine și gem inainte de un exercițiu planificat pentru a asalta o plaja spaniola. A fost o noapte scurta, iar planurile pentru aterizare s-au schimbat de mai multe ori.

Nava de asalt franceza - 199 de metri lungime, 32 de metri lațime și capabila sa transporte…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Franța se pregatește pentru un razboi naval „impotriva cuiva care vrea sa ne distruga”

20:45, 11.04.2024 - Intr-un interviu acordat publicatiei Politico, contraamiralul Jacques Mallard, comandantul grupului de lupta al portavioanelor franceze, a declarat ca forțele navale franceze iși schimba antrenamentul, pregatindu-se de razboi.

„Lasați-l sa incerce”. Șeful diplomației poloneze ii raspunde lui Lukașenko, dupa ce a anunțat ca Belarusul se pregatește de razboi

21:10, 03.04.2024 - Ministrul polonez de Externe a reacționat in urma declarațiilor lui Aleksandr Lukașenko, care a spus ca Belarusul „se pregatește de razboi”. „Lasați-l sa incerce. Sa vedem cine va caștiga”, a spus Radoslaw Sikorski, potrivit Nexta.

Razboi electronic in Europa: Avioanele civile raporteaza blocarea semnalului GPS. „Rusia ataca teritoriul suveran al țarilor NATO”

07:06, 31.03.2024 - Avioanele care zboara deasupra regiunii baltice raporteaza un numar tot mai mare de bruiaje ale semnalului GPS sau semnale GPS false, iar Rusia este vazuta ca fiind vinovata pentru activarea sistemelor de razboi electronic, scrie Politico.

Analiza AFP. Ucraina construiește „dinți de dragon” și se pregatește de un razboi de durata

16:11, 18.03.2024 - La un an dupa inamicul sau, Ucraina a inceput si ea sa construiasca fortificatii de-a lungul liniei frontului, semn ca se pregateste pentru un razboi de durata, intr-un moment in care pare sa fi pierdut deocamdata initiativa operationala

Serviciile germane de informații anunta ca, dupa alegeri, Vladimir Putin se pregatește de razboi cu NATO

12:46, 18.03.2024 - Rusia se pregatește pentru un conflict pe scara larga cu Occidentul, in condițiile in care prezența lui Vladimir Putin in fruntea țarii este "legitimata" printr-un vot masiv in care nu a avut, practic, contracandidat.

Politico: Franța se pregatește pentru un conflict militar de mare intensitate in Europa  

20:46, 13.03.2024 - Franța se pregatește pentru un conflict militar de mare intensitate in Europa cu un inamic care poate rivaliza cu armata țarii in ceea ce privește puterea de foc. Despre acest lucru scrie publicația Politico. In articol se spune ca militarii se antreneaza zilnic la Centrul de pregatire pentru lupta…

Alerta de razboi. Ministerul Sanatații pregatește spitalele

16:35, 22.02.2024 - Ministerul Sanatații vrea sa modifice legea pentru a permite spitalelor din subordinea MApN sa impiedice accesul civililor la tratament. Motivul este necesitatea rezervarii paturilor de spital și ATI-urilor pentru tratarea raniților care ar rezulta din multitudinea de operațiuni militare NATO desfașurate…

Razboi in Ucraina, ziua 721. UE se pregatește sa sancționeze, in premiera, companii din China care ajuta industria rusa de armament

19:35, 14.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 721. Un spital și un bloc cu cinci etaje din estul Ucrainei au fost lovite de rachetele lansate de ruși. Atacul a avut loc pe parcursul nopții. Trei persoane au murit și cel puțin 13 au fost ranite, anunța ucrainenii.


Ce parere ai despre aceasta stire?