Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UCRAINA: S-a întâmplat cu putin timp în urmă: Tancurile ruseşti au ajuns lângă Mariupol

Publicat:

60 de tancuri rusesti au ajuns langa Mariupol, informeaza surse ucrainene, citate de presa nationala.
Se anunta ca soldatii rusi si-au vopsit tancurile in culorile 'Novorusiei' (, regiune istorica ce coincide cu teritoriul fostului Hanat al Crimeii cucerit de la finele secolului XVIII).

In prezent, tancurile se indreapta din Novoazovsk spre Mariupol, dupa ce au tras din lansatoare de mine asupra unui post de militari ucraineni in satul Bezimiannoe. Potrivit informatiilor detinute de fortele ucrainene de securitate, rusii si-au consolidat pozitiile in acest…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Doua spitale din Kiev, evacuate de urgența de teama unor atacuri rusești

19:25, 26.04.2024 - Primaria Kievului a anuntat vineri evacuarea de urgenta a doua spitale din capitala ucraineana, intre care si o unitate pediatrica, de teama unor lovituri ale fortelor ruse asupra acestor unitati, dupa ce mai multe canale de Telegram rusesti au difuzat o inregistrare video in care se afirma ca aici…

In fața inaintarii Rusiei, soldații ucraineni sapa pe frontul de est

18:01, 23.04.2024 - Aproape de orașul estic Avdiivka, capturat recent de Rusia dupa o lupta apriga de luni de zile, un regiment de sapatori ucraineni se apuca la o rețea de tranșee menite sa ajute armata Kievului, depașita și depașita de armate, sa impiedice inaintarea Rusiei. Pe langa șanțurile noroioase, fortificațiile…

Adevaruri ingropate in tacere: o mare parte din soldații ucraineni raniți și-au finanțat singuri ingrijirile medicale

20:20, 10.04.2024 - Potrivit organizației Pryncyp, care apara interesele celor raniți in razboi, aproape 70% dintre aceștia și-au finanțat singuri ingrijirile medicale. Acești soldați raniți care au luptat pe front spera sa influențeze intr-un fel guvernul, scrie Le Monde.

Rusia, acuzata ca folosește sistematic atacuri chimice impotriva soldaților ucraineni: „Zilnic, una, doua grenade cu gaz”

10:10, 07.04.2024 - Soldații ucraineni descriu atacuri rusești cu gaze „aproape zilnic”, in timp ce invadatorii incearca sa-i disloce de pe pozițiile incorporate, potrivit The Guardian. Folosirea acestor substanțe pe timp de razboi este interzisa.

Soldații ucraineni spun ca dronele rusești au devenit periculoase pe campul de lupta

16:20, 17.03.2024 - Un soldat ucrainean din cadrul Brigazii separate 58 a declarat pentru Kyiv Post ca Rusia folosește in mod activ drone FPV cu vedere pe timp de noapte in direcția Vuhledar, in regiunea Donețk din estul Ucrainei, relateaza Insider.

Lituania ar trimite trupe in Ucraina doar pentru a-i ajuta pe soldații ucraineni sa se antreneze: „Nu ne-am lupta cu rușii”

20:10, 27.02.2024 - Lituania nu se opune in mod fundamental ideii de desfasurare de trupe terestre occidentale in Ucraina, a declarat marti ministrul Apararii, Arvydas Anusauskas, citat de agentia DPA, citata de Agerpres.

Reuters: Rusia macina o armata ucraineana secatuita și aflata in inferioritate numerica. Razboiul dronelor se intensifica

18:10, 21.02.2024 - Razboiul din Ucraina va intra, peste cateva zile, in al treilea an, iar situația de pe front devine tot mai dificila pentru aparatorii ucraineni in urma eșecurilor din ultimele luni – ratarea contraofensivei și pierderea orașului Avdiivika. Soldații ucraineni se confrunta cu o realitate gri – sunt intr-o…

Imagini cu elicoptere rusești cautand in Marea Azov epava unuia dintre avioanele de lupta doborate de ucraineni

15:31, 19.02.2024 - Apar primele imagini cu elicoptere ale armatei ruse cautand in mare epava unuia dintre avioanele doborate azi de forțele ucrainene. Acțiunea are loc in apropiere de Mariupol, oraș ocupat de ruși, potrivit mai multor surse ucrainene.


Ce parere ai despre aceasta stire?