Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucraina anunţă că nu va accepta pierderi teritoriale în negocierile cu Rusia

Publicat:

Administratia Volodimir Zelenski nu va accepta pierderi teritoriale in negocierile cu Rusia, a afirmat, luni seara, , ministrul ucrainean de Finante, citat de postul de televiziune CNN.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina a evacuat aproape 10.000 de persoane din regiunea Harkov. Rusia anunța cucerirea unui sat de langa Vovceansk

15:25, 18.05.2024 - Aproape zece mii de persoane au fost constranse sa-si paraseasca locuintele din regiunea Harkov, in nord-estul Ucrainei, in urma unor atacuri terestre ale fortelor armate ruse, relateaza AFP.

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Rusia anunța cucerirea unui simbol. Ploaie de rachete ATACMS in Crimeea

04:11, 16.05.2024 - 8.000 de civili au fost evacuați din regiunea Harkov, de teama rusilor care au deschis aici un nou front. In orasul Vovceansk au loc lupte de strada, iar rusii anunta ca au mai cucerit doua sate. Trei civili au fost uciși in regiunea Harkov in ultimele 24 de ore și o drona a ranit doi polițiști.

Putin cel Cumplit accepta planul chinezesc de pace!

15:25, 15.05.2024 - In ciuda faptului ca Rusia se afla deja de mai bine de doi ani in razboi cu Ucraina, prietenia fara limite dintre Moscova și Beijing nu da semne ca ar slabi. Președintele rus Vladimir Putin a susținut planul Chinei pentru rezolvarea conflictului din Ucraina, afirmand ca Beijingul, care și-a dorit sa…

SUA anunța sute de sancțiuni impotriva companiilor care ajuta Rusia. Multe dintre ele sunt chineze

23:55, 01.05.2024 - Statele Unite au emis miercuri sute de noi sanctiuni vizand Rusia, din cauza razboiului din Ucraina, intr-o actiune ce urmareste cu precadere sa blocheze posibilitatile Moscovei de ocolire, inclusiv prin intermediul Chinei, a masurilor occidentale deja luate, relateaza Reuters si AFP, citate de News.ro.

Cum au eșuat negocierile de pace intre Rusia și Ucraina. Detalii inedite despre diplomația primelor luni de razboi

14:45, 24.04.2024 - Cat de aproape au fost Rusia și Ucraina de a incheia un acord de pace? Publicația „Foreign Affairs” a analizat textele acordurilor propuse și posibilele motive pentru care cele doua beligerante au dat in cele din urma inapoi.

Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina: Lavrov anunța ca razboiul continua

18:40, 19.04.2024 - Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat vineri ca Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina nici macar in eventualitatea reluarii negocierilor de pace, transmite agentia EFE, potrivit Agerpres.

Lunga cale spre diplomație. Negocierile vor pune capat razboiului din Ucraina?

14:45, 05.03.2024 - Ucraina și susținatorii sai occidentali au foarte puține puncte comune cu Rusia. Cu toate acestea, toți actorii cheie par sa fie de acord asupra unui aspect esențial: razboiul se va incheia prin negocieri. Problema este ca nimeni nu spune cum se va ajunge acolo. Nu exista niciun semn ca beligeranții…

La startul celui de-al treilea an de razboi, Zelenski exclude negocieri cu Putin: „Poți sa vorbești cu un om surd? Cu unul care iși ucide oponenții?”

18:46, 25.02.2024 - Negocierile cu președintele rus Vladimir Putin nu ar duce in acest moment la sfarșitul razboiului, considera președintele ucrainean Volodimir Zelenski, care crede, in schimb, ca Putin iși va recunoaște in cele din urma greșeala și infrangerea, transmite agenția ucraineana Unian.„Este posibil sa vorbești…


Ce parere ai despre aceasta stire?