Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucigaşul din Colorado vrea să pledeze vinovat pentru a evita pedeapsa cu moartea

Publicat:

Atacatorul din statul american Colorado, care a comis masacrul de la cinematograf vara trecuta, vrea sa scape de pedeapsa cu moartea. Potrivit avocatilor, este pregatit sa pledeze vinovat pentru a evita executia.

Daca procurorii vor accepta propunerea, atunci acest caz va fi inchis, iar autorul masacrului din orasul Aurora isi va petrece restul vietii dupa gratii.

Raspunsul lor este asteptat pe 1 aprilie, dupa ce se vor consulta cu rudele victimelor tragediei. Procesul de judecata va incepe in august.

Tanarul de 25 de ani este acuzat ca…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Premiera in SUA. Donald Trump, gasit vinovat pentru 34 de capete de acuzare. Jucatorul va decide pedeapsa.

01:31, 31.05.2024 - Donald Trump, gasit vinovat pentru 34 de capete de acuzare. Fostul președinte Donald Trump este nemulțumit de sentința la „procesul sau trucat” și a spus ca va „continua sa lupte” dupa ce a fost condamnat la toate capetele din procesul din New York pentru „bani liniștiți”

Moartea lui Diego Maradona - Procesul echipei sale medicale a fost amanat din nou

15:20, 30.05.2024 - Mult așteptatul proces al celor opt cadre medicale acuzate de o posibila neglijența care a dus la moartea lui Diego Maradona in 2020, care trebuia sa inceapa saptamana viitoare, a fost amanat pana la 1 octombrie de catre un tribunal argentinian.

Vinovații de moartea lui Gheorghe Tibil, care erau drogați, ar putea scapa de pedeapsa! Romanul a avut parte de un sfarșit tragic in Belgia

09:20, 14.05.2024 - Gheorghe Tibil și-a gasit sfarșitul in mod tragic. Un capac de canalizare aruncat de pe un pod a spart parbrizul TIR-ului pe care acesta il conducea impreuna pe o autostrada belgiana. Autoritațile au reținut cinci suspecți, care a fi fost drogați cu gaz ilariant in momentul comiterii faptei.

Procesul polițiștilor judecați dupa moartea unui barbat intr-o autogara din Pitești, un nou termen: „I-a pus genunchiul pe gat cum pui la porc”

15:21, 03.05.2024 - Acum doi ani, un barbat in varsta de 63 de ani a murit dupa ce a fost imobilizat de polițiști și jandarmi. Dosarul a fost deschis la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar București, insa aceasta instanța și-a declinat competența, in decembrie 2022, in favoarea Parchetului de pe langa Tribunalul…

Trei adolescenti din China si-au omorat un coleg in bataie, apoi i-au ascuns cadavrul intr-o sera

14:20, 09.04.2024 - Trei adolescenti din China risca pedeapsa cu moartea pentru ca au omorat in bataie un coleg de clasa, de 13 ani. Crima a avut loc luna trecuta in orasul Hebei. Camerele de supraveghere din zona l-au surprins pe baiat cu scuterul sau, inconjurat de colegii care vor deveni ucigașii lui. Dupa doar o ora…

Oficialii ruși din anturajul lui Putin cer pedeapsa cu moartea pentru teroriști, dupa atacul de la Moscova

15:20, 24.03.2024 - Mai multi membri de rang inalt din anturajul președintelui Vladimir Putin au cerut ridicarea moratoriului privind pedeapsa cu moartea pentru "teroristi", dupa atacul sangeros comis vineri la o sala de concerte de la periferia Moscovei, relateaza duminica AFP, preluata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?