Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Uciderea generalului iranian Soleimani: Şeful diplomaţiei americane le reproşează europenilor că nu au fost „utili“

Publicat:

Secretarul de stat american, , i-a criticat pe europeni ca nu au fost „la fel de utili”, asa cum ar fi trebuit sa fie in cazul operatiunii de ucidere a generalului iranian in Irak.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Intrevedere intre seful diplomatiei americane si omologul sau chinez

09:50, 26.04.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken s-a intalnit vineri cu ministrul chinez de externe, Wang Yi, la Beijing pentru discutii cu privire la o serie de probleme complexe, inclusiv tensiunile din ce in ce mai mari cu privire la sprijinul Chinei pentru invazia Ucrainei de catre Rusia, informeaza Reuters…

Șeful diplomatiei americane Antony Blinken s-a intalnit cu omologul sau chinez. Wang Yi: „se dezvolta elemente negative”

07:46, 26.04.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken s-a intalnit vineri cu ministrul chinez de externe Wang Yi la Beijing pentru discutii cu privire la o serie de probleme complexe, inclusiv tensiunile din ce in ce mai mari cu privire la sprijinul Chinei pentru invazia Ucrainei de catre Rusia.

Șeful diplomației americane incearca sa remedieze relațiile cu China

20:26, 21.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, se va deplasa saptamana viitoare la Beijing si Shanghai, in incercarea de a atenua tensiunile si de a stabiliza relatiile dintre Statele Unite si China.

Șeful diplomației UE atrage atenția dupa atacul iranian asupra Israelului: 'Nu trebuie sa uitam de Gaza. Palestinienii au dreptul la ajutor umanitar'

14:25, 18.04.2024 - Atacul de sambata al Iranului asupra Israelului nu trebuie sa distraga atentia de la situatia umanitara din Gaza, a avertizat miercuri seful diplomatiei UE, Josep Borrell, citat joi de DPA, scrie AGERPRES.

Dupa ce luat cina cu Donald Trump, șeful diplomatiei britanice cere Statelor Unite sa deblocheze asistenta militara pentru Ucraina

06:25, 10.04.2024 - Seful diplomatiei britanice David Cameron a cerut marti Statelor Unite sa deblocheze asistenta militara pentru Ucraina, dupa o intrevedere rara cu Donald Trump, transmite miercuri AFP, citat de AGERPRES.

Semnal de alarma tras de șeful SGG, clujeanul Mircea Abrudean: „Pericolul extremist este unul extrem de mare pentru Romania”

10:50, 04.03.2024 - Secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean, a declarat, duminica seara, la Reghin, ca pericolul extremist este unul foarte de mare pentru Romania si este extrem important ca romanii sa isi dovedeasca solidaritatea la alegerile din 9 iunie.

Șeful diplomației europene spune ca „Putin nu vrea sa opreasca razboiul”: „Crede ca timpul este de partea lui”

18:45, 26.02.2024 - La doi ani de la inceputul invaziei ruse in Ucraina, presedintele rus, Vladimir Putin, „nu are nicio intentie de a opri razboiul”, a declarat luni Inaltul Reprezentant al UE pentru politica externa si de securitate, Josep Borrell, citat de EFE, potrivit Agerpres.

Seful CIA la Kiev, șeful FBI la București. Activitate intensa a serviciilor americane in Estul Europei

00:05, 26.02.2024 - Dupa ce șeful FBI a descins la București unde a ajuns la o ințelegere cu privire la instruirea ofițerilor romani la Quantico, Directorul Agenției Centrale de Informații a SUA (CIA), William Burns, a efectuat o vizita secreta in Ucraina joia trecuta, a anuntat publicatia "The New York Times" (NYT), noteaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?