Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UAB: Conferinţa Naţională a studenţilor şi masteranzilor de la istorie, arheologie, istoria artei şi patrimoniu

Publicat:

  In perioada 11-12 noiembrie 2016 la are loc a XXIV-a editie a a Studentilor si Masteranzilor de la Istorie, Arheologie, Muzeologie, Istoria Artei si Patrimoniu. Deschiderea are loc vineri, 11 noiembrie 2016, la ora 9.30, in amfiteatrul A9. Invitat special este dr. Stefan Dorondel de la Institutul de AntropologieFrancisc J. Rainer” al , Institutul de Studii Sud-Est Europene. Acesta va sustine prelegerea „Dialoguri imposibile ? Istoria si stiintele sociale”. In cadrul conferintei va avea loc prezentarea numarului 22 din 2016 din

Citeste articolul mai departe pe revistadealba.ro…  

Sursa articol: revistadealba.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dr. Romeo Micu: Compusi chimici, in produse folosite zilnic, afecteaza fertilitatea feminina si masculina

00:16, 21.05.2024 - Numerosi compusi chimici exista in produse pe care le folosim zilnic, compusi care afecteaza atat fertilitatea feminina, cat si pe cea masculina, sustine conf. univ. dr. Romeo Micu, sef de sectie la Departamentul de reproducere asistata la de la reteaua de sanatate „Regina Maria” Cluj, potrivit Agerpres.…

Rolul Targu Mureșului in formarea revoluționaului Avram Iancu. “La Targu Mureș s-a dat scanteia revoluției”

03:05, 13.05.2024 - In cadrul conferinței internaționale „Avram Iancu-200 de ani de la naștere. Omul, contemporanii, epoca", organizata in municipiul Deva, in intervalul 9-10 mai, la inițiativa Consiliul Județean Hunedoara, in parteneriat cu Academia Romana, Biblioteca Județeana "Ovid Denusianu" Hunedoara-Deva și Institutul…

Coroana reginei Maria, expusa timp de o luna la Iași. Valoreaza 25 de milioane de euro. „A fost bijuteria cea mai stralucitoare din evantaiul manifestarilor destinate incoronarii”

13:05, 10.05.2024 - Unul dintre cele mai importante obiecte din patrimoniul Romaniei este expus incepand din 9 mai, timp de o luna, la Palatul Braunstein din Iași. Este vorba despre coroana din aur masiv „inaugurata” de regina Maria cu ocazia incoronarii din octombrie 1922. Libertatea a discutat cu istoricul ieșean Claudiu…

FOTO: Peste 20 de femei – fotograf cu atestat, in Bistrița interbelica! Cum aratau aparatele de fotografiat cu aproape 150 de ani in urma

15:31, 05.04.2024 - Peste 20 de femei aveau atestat in meseria de fotograf, in Bistrița interbelica, a dezvaluit Cornelia Vlașin, directoarea Arhivelor Naționale BN, in deschiderea unei expoziții de excepție. In sala de exploziții a Arhivelor aveți de admirat și descoperit cateva zeci de impresionante și stravechi aparate…

FOTO: 20 de femei – fotograf cu atestat, in Bistrița interbelica! Cum aratau aparatele de fotografiat cu aproape 150 de ani in urma

15:05, 05.04.2024 - 20 de femei aveau atestat in meseria de fotograf, in Bistrița interbelica, a dezvaluit Cornelia Vlașin, directoarea Arhivelor Naționale BN, in deschiderea unei expoziții de excepție. In sala de exploziții a Arhivelor aveți de admirat și descoperit cateva zeci de impresionante și stravechi aparate de…

VIDEO: Lecție de istorie la Alba Iulia. Doi soldați din Garda Apulum le-au vorbit elevilor de clasa a V-a despre Imperiul Roman

17:35, 04.04.2024 - VIDEO: Lecție de istorie la Alba Iulia. Doi soldați din Garda Apulum le-au vorbit elevilor de clasa a V-a despre Imperiul Roman Elevii din clasele a V-a ale Seminarului Teologic Ortodox „Sfantul Simion Ștefan” din Alba Iulia au participat joi la o lecție inedita de istorie. Aceștia studiau la clasa…

OAMENI din BN: Alexandru Daraban, teolog și istoric, despre scriitorii bistrițeni care au scris poezii de dragoste regimului Ceaușescu

13:10, 31.03.2024 - Alexandru Daraban a facut primii ani de școala in Sangeorz, absolvind liceul la „Solomon Halița”. Este și cetațean de onoare al orașului stațiune și coordoneaza, din 2012, Revista Pisanii Sangeorzene . Ne-a povestit, intre altele, și despre scriitorii din județ care inainte de 89 obișnuiau sa scrie…

Expozitie dedicata pasaportului romanesc, la Muzeul National de Istorie a Romaniei

15:10, 19.03.2024 - Deschiderea expozitiei "19 martie Ziua pasaportului romanesc. De la carticica portativa din 1912, la pasaportul electronic, mesager al digitalizarii, la Muzeul National de Istorie a RomanieiMuzeul National de Istorie a Romaniei anunta deschiderea expozitiei temporare "19 martie Ziua pasaportului romanesc.…


Ce parere ai despre aceasta stire?