Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Twitter va pune la dispoziţia lui Elon Musk date referitoare la conturile false

Publicat:

Compania de social media ii va oferi lui Musk acces la un flux de date care cuprinde peste 500 de milioane de tweet-uri postate in fiecare zi, a relatat publicatia. Musk a avertizat luni Twitter ca ar putea renunta la oferta sa de 44 de miliarde de dolari pentru achizitionarea companiei, daca aceasta nu va reuseste sa ii furnizeze datele despre spam si conturile false pe care le doreste. au crescut cu 1,6% in urma informatiei. Twitter nu a raspuns imediat la o solicitare de comentarii din partea Reuters.  

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elon Musk vrea sa impuna 'o mica taxa' utilizatorilor X: 'Este singura modalitate de a opri conturile false'

04:05, 17.04.2024 - Platforma de socializare X (fosta Twitter) planuiește sa inceapa sa perceapa tuturor noilor utilizatori o "mica taxa" pentru a interacționa cu postarile, a declarat Elon Musk, conform News.ro.

Elon Musk a gasit metoda pentru a scapa de conturile false de pe X. O taxa ar putea fi introdusa pentru noii utilizatori

14:01, 16.04.2024 - Elon Musk a gasit o metoda banoasa pentru a scapa de conturile false de pe reteaua de socializare X. O taxa ar putea fi introdusa pentru noii utilizatori care vor sa posteze sau sa interactioneze.

Furie in China: SpaceX, compania lui Elon Musk, construieste sute de sateliti spioni pentru guvernul american

18:55, 18.03.2024 - China i-a acuzat duminica pe americani ca ameninta securitatea globala, la cateva zile dupa ce Reuters a dezvaluit ca SpaceX, compania lui Elon Musk, construieste sute de sateliti spioni pentru o agentie americana de informatii, NRO, scrie observatornews.ro .

Elon Musk da in judecata compania OpenAI, pe care a fondat-o, și pe directorul Sam Altman

16:10, 01.03.2024 - Elon Musk a dat in judecata OpenAI, dezvoltatorul ChatGPT, și pe directorul sau executiv Sam Altman, printre alții, spunand ca aceștia au abandonat misiunea inițiala a companiei de a dezvolta inteligența artificiala in beneficiul umanitații și nu al profitului, conform Reuters.

Apple a anulat activitatile sale pentru dezvoltarea unei masini electrice – surse

07:55, 29.02.2024 - Decizia trage cortina asupra unui plan care ar fi ajutat Apple sa patrunda intr-o noua industrie si sa reproduca poate succesul iPhone. Proiectul a inregistrat progrese inegale de-a lungul vietii sale, iar sfarsitul sau vine pe masura ce producatorii auto mondiali si-au redus investitiile in vehicule…

Primul pacient cipat de Elon Musk sfideaza legile naturale: "Poate controla mouse-ul unui calculator prin gandire!"

13:31, 21.02.2024 - „Progresul este bun și pacientul pare sa se fi recuperat complet, cu efecte neuronale pe care am putut sa le vedem. Pacientul este capabil sa miște un mouse pe un ecran doar prin gandire", a scris Elon Musk pe X.Miliardarul american a adaugat ca Neuralink incearca acum sa il faca pe pacient sa dea click…

Simona Halep da judecata compania de suplimente nutritionale din cauza careia a testat pozitiv la Roxadustat

11:25, 16.02.2024 - Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a dat in judecata compania canadiana care a produs suplimentele nutritionale din cauza carora considera ca a fost testata pozitiv si a fost suspendata patru ani pentru dopaj, transmite Reuters.

Neuralink, compania lui Elon Musk, iși schimba sediul central din Delaware in Nevada

10:30, 11.02.2024 - Neuralink, compania specializata in implantarea de cipuri in creier a lui Elon Musk, si-a mutat inregistrarea sediului central din Delaware in Nevada, potrivit portalurilor de afaceri din ambele state, transmite Reuters.Acest lucru vine la aproximativ o saptamana dupa ce Musk a spus ca Tesla va organiza…


Ce parere ai despre aceasta stire?