Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tupeu maxim: „Ingerii Galbeni” sfideaza intreaga Timisoara

Publicat:

Cu toate ca au interdicție, „” continua sa ridice mașinile timișorenilor. Firma a fost sancționata de zece ori pana acum, dar n-a platit nicio amenda și nici nu are de gand sa se conformeze, spune patronul .

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

Amenzi de peste 14.000 de euro date de autoritați pentru neregulile descoperite la o firma de transport din Timișoara

14:45, 14.06.2024 - Autoritațile au desfașurat joi o acțiune de verificare la o firma de transport, aplicand trei sancțiuni in valoare totala de 72.000 de lei, adica peste 14.000 de euro, pentru neregulile descoperite.

Muncitori amendați pentru ca lucrau in miez de noapte, deranjand o strada intreaga din Timișoara

12:35, 13.06.2024 - Polițiștii locali din Timișoara au intervenit in noaptea de miercuri spre joi la o sesizare telefonica din partea cetațenilor exasperați de zgomotul produs intr-o cladire in construcții de pe Str. Grigore T. Popa nr. 28. Locuitorii din zona au solicitat sprijinul Poliției Locale in jurul orei 00:00,…

Pregatește-ți mașina pentru vara! Servicii de top pentru climatizarea auto la Paul Trans

19:05, 06.06.2024 - Poți conduce pe racoare și te protejezi astfel de temperaturile tot mai ridicate de la o zi la alta. Tot ce trebuie sa faci este sa achiziționezi servicii de incarcare cu freon de la Paul Trans. Firma se afla pe Calea Șagului din Timișoara.

O firma din Constanța, plina de datorii, contract de 12 milioane de euro la Aeroportul Henri Coanda

12:30, 06.04.2024 - Contract impresionant caștigat de o asociere de doua firme, printre care și una din Constanța, ingropata in datorii, cu Aeroportul Internațional Henri Coanda din București. Euskadi SRL din Timișoara și Allplan Proiect SRL cu sediul in Constanța se vor ocupa de proiectarea și execuția lucrarilor pentru…

Loga intra in dezinfecție. A fost chemata firma care va curața toata școala

10:55, 04.04.2024 - Dupa criza de ieri, cu zeci de elevi și profesori bolnavi și trimiși la spital – joi, conducerea Colegiului Național CD Loga din Timișoara anunța ca lucrurile s-au stabilizat. Numarul de simptomatici a scazut. Urmeaza o dezinfecție temeinica, cu substanțe virucide și bactericide cu spectru larg. Elevii…

INTERVIU JA cu dr. Octavian Marius Crețu: „Mi-am dedicat intreaga activitate pacienților”

10:36, 04.04.2024 - Personalitate a lumii medicale timișorene, profesorul universitar dr. Octavian Marius Crețu, rectorul Universitații de Medicina și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara se simte in continuare extrem de legat de Arad.

Tupeu maxim chiar in fața Primariei Cluj-Napoca! Un șofer beat și cu permisul suspendat sfideaza legea

14:01, 27.03.2024 - Un șofer beat și cu permisul suspendat a intrat, marți seara, pe sens interzis pe banda dedicata autobuzelor, in centrul Clujului, punand in pericol atat pe el cat și pe ceilalți participanți la trafic.

FOTO – V. Orban le face romanilor o 'ofera de nerefuzat', in perioada de alegere a concediilor: 'Este poate cea mai frumoasa baie termala din intreaga lume!

17:51, 26.03.2024 - Mulți romani aleg sa-și faca concediile in Ungaria, la complexul balnear de la Hajduszoboszlo! Incurajat de acest succes, premierul maghiar Viktor Orban a mai lansat o „oferta” greu de refuzat pentru romani: complexul de la Hagymatikum, „cea mai frumoasa baie termala din Ungaria, si poate chiar din…


Ce parere ai despre aceasta stire?