Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tulpina indiană „dublu-mutantă” produce un tsunami, nu un val

Publicat:

Varianta indiana a coronavirusului, la care s-au depistat doua mutații periculoase la nivelul proteinei Spike, face ravagii in India și provoaca ingrijorari in randul cercetatorilor din lumea intreaga....

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Ruse si Marta Kostiuk, calificate in semifnalele probei feminine de dublu la Roland Garros

08:35, 06.06.2024 - Perechea romano-ucraineana Gabriela Ruse/Marta Kostiuk s-a calificat fara joc in semifinalele probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros, dupa neprezentarea rusoaicelor Mirra Andreeva/Vera Zvonareva, miercuri, in sferturile de finala.

Andrei Cozlac, artist vizual dublu premiat la UNITER: „Eu fac același lucru pe care-l faceam la gradinița, doar ca oamenii ma iau serios acum”

12:06, 26.05.2024 - Andrei Cozlac e artist video și lector universitar la Facultatea de Arte Vizuale din Iași, iar in cadrul secțiunii New Media District al festivalului Romanian Creative Week, Andrei a curatoriat secțiunea de New Media District.Andrei Cozlac a vrut pe rand sa fie matematician, astronaut, fizician, poet,…

Profit net in creștere pentru Transgaz. Peste 260 milioane de lei in primul trimestru, dublu fața de anul trecut

20:05, 15.05.2024 - Transportatorul național de gaze Transgaz a anunțat pentru primul trimestru al acestui an un profit net de 262,8 milioane de lei, in creștere cu 113% fața de perioada similara a anului trecut, potrivit raportului transmis Bursei de Valori București.

Briceagul elvețian va fi produs intr-o varianta fara lama pentru prima oara in istoria sa de 133 de ani

15:40, 07.05.2024 - Victorinox, compania care produce briceagul multifuncțional elvețian, cunoscut și sub denumirea de „cuțitul armei elvețiene”, a anunțat ca va produce in premiera și o varianta a acestuia care nu va include o lama, relateaza The Guardian.

Vaccinurile anti-COVID-19 trebuie actualizate la noua varianta care circula inca in lume (EMA)

20:06, 30.04.2024 - Vaccinurile anti-COVID-19 trebuie sa fie actualizate, a declarat marti Agentia Europeana pentru Medicamente (EMA), care a precizat ca o noua varianta de coronavirus (SARS-CoV-2), JN.1, este acum cea mai comuna tulpina de pe glob, dar este substantial diferita de tulpina pe baza careia s-au produs vaccinurile…

Aur istoric pentru Romania: Cornea și Enache triumfa la dublu vasle la Europenele de canotaj din Ungaria

15:36, 28.04.2024 - Romania a cucerit in premiera o medalie de aur in proba masculina de dublu vasle la Campionatele Europene de canotaj, duminica, la Szeged (Ungaria), prin Andrei-Sebastian Cornea si Marian Enache, potrivit World Rowing.

Deși Rafa nu e in cea mai buna forma, Alcaraz viseaza sa joace la dublu cu Nadal la JO de la Paris

13:20, 07.04.2024 - Desi starea de sanatate a lui Rafael Nadal este un motiv de ingrijorare dupa anuntul retragerii sale de la Monte-Carlo, Carlos Alcaraz spera in continuare sa faca echipa de dublu cu el la Jocurile Olimpice de la Paris, din aceasta vara, relateaza L'Equipe, citat de news.ro.

FOTO BMW da primele indicii despre cum va arata primul SUV pe care-l va produce la noua uzina din Ungaria

11:50, 21.03.2024 - BMW va lansa mai multe modele electrice pe noua arhitectura tehnica denumita Neue Klasse, iar unul dintre ele va fi un SUV despre care compania a dat acum detalii, lansand și un concept denumit Vision Neue Klasse X. In varianta de serie va fi produs in Ungaria, unde BMW va investi in total doua miliarde…


Ce parere ai despre aceasta stire?