Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trump a interzis telefoanele personale în birourile prezidenţiale de la Casa Albă

Publicat:

Vizitatorii si personalul de la vor avea interdictie la utilizarea dispozitivelor personale de comunicare in birourile prezidentiale din Aripa de Vest, a anuntat institutia, citata de DPA.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Donald i-a dat o șapca Joe, și cauta o slujba!

07:25, 01.05.2024 - Se apropie alegerile (de toate felurile) și colonia Romania și Casa   Alba pregatesc “extragerea” chelnerului colaboraționist Klaus Iohannis și rasplatirea lui cu o funcție calduța pe unde mai e loc. A vandut Romania  la bucata, a cumparat arme de miliarde (cu banii inainte!) de la “partenerul strategic”, …

Biden a convocat celula de criza la Casa Alba și l-a sunat pe Netanyahu: a interzis Israelului sa raspunda/ VIDEO

04:55, 14.04.2024 - Președintele SUA, Joe Biden, și-a convocat echipa de securitate la Casa Alba și apoi l-a sunat pe Benjamin Netanyahu. Conform primelor informații, Joe Biden a cerut Israelului sa nu raspunda la provocarile venite din Iran, informeaza Washington Post.

Incident grav la AEP. Se cere demisia lui Toni Grebla

18:11, 13.04.2024 - Liderii Aliantei Dreapta Unita ii cer presedintelui AEP, Toni Grebla, sa-si dea demisia, dupa publicarea datelor personale ale potentialilor sefi de sectii de votare. Liderii Aliantei – Catalin Drula, Eugen Tomac si Ludovic Orban – spun, intr-un comunicat transmis sambata ca incidentul nici macar nu…

„The Rock” nu-l mai susține pe Biden la alegerile prezidențiale din noiembrie. Ce spune actorul despre Trump

15:16, 06.04.2024 - Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca „The Rock”, a anunțat ca nu ii mai acorda sprijinul sau public președintelui Joe Biden, in campania electorala pentru un nou mandat la Casa Alba.

Foștii membri ai administrației Trump sunt printre cei mai vocali oponenți ai reintoarcerii acestuia la Casa Alba

15:20, 05.04.2024 - Fostul secretar al Apararii Mark Esper l-a numit „o amenințare la adresa democrației”. Fostul consilier pentru securitate naționala John Bolton l-a declarat „inapt pentru a fi președinte”. Și fostul vicepreședinte Mike Pence a refuzat sa-l susțina, invocand „diferențe profunde”.

Abolirea Constituției, alianțe cu dictatori și razbunari personale: Ce a amenințat Trump ca va face daca va reveni la Casa Alba (CNN)

08:05, 08.03.2024 - Donald Trump a avertizat pe toata lumea: al doilea sau mandat ar fi și mai dezlanțuit și furtunos decat a fost primul. Motivul pentru care Trump este atat de diferit de un candidat obișnuit este faptul ca el nu mizeaza pe optimism și unitate, ci prezinta Statele Unite ca pe un stat eșuat, distopic,…

Liz Cheney avertizeaza despre o „aripa Putin a Partidului Republican”

12:35, 19.02.2024 - Fosta Membra a Camerei Reprezentanților Liz Cheney, un critic deschis al fostului președinte Trump, a avertizat cu privire la apariția unei „aripi putiniste” a Partidului Republican și a subliniat importanța de a impiedica revenirea acesteia la Casa Alba.

Barbat ucis la un motel din Padina. Poliția a reținut trei suspecți

11:30, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviste a fost gasit injunghiat mortal la un hotel din zona montana Padina. Trei suspecti in acest caz se afla in custodia Politiei, anchetatorii afirmand ca, din primele verificari, reiese ca omorul s-a produs in urma unui conflict spontan. ”In cursul noptii de 10 spre…


Ce parere ai despre aceasta stire?