Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tren blocat de un copac căzut pe firele de înaltă tensiune la intrarea în Târgu Jiu

Publicat:

    Zeci de calatori si-au pierdut rabdarea, pentru ca angajatii CFR au intervenit cu greutate pentru a degaja copacul. Incidentul s-a petrecut in zona . Copacul a fost smuls din radacini in urma vantului puternic.  

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Morisca de vant care decora celebrul cabaret Moulin Rouge a cazut

10:26, 25.04.2024 - Morisca de vant care decora legendarul cabaret Moulin Rouge, situat in cartierul Pigalle din Paris, a cazut in noaptea de miercuri spre joi, informeaza BFM Paris Ile-de-France. Incidentul a avut loc intre orele 2:00 si 3:00,scrie digi24.ro .

O eleva a cazut de la geamul unui liceu din Cluj-Napoca! Profesorii au spus ce s-a intamplat

17:06, 22.04.2024 - O adolescenta a ajuns in stare grava la spital dupa ce ar fi cazut de la etajul unei instituții de invațamant situata pe strada Dorobanților din Cluj-Napoca. Incidentul s-ar fi petrecut la Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea”. ”Astazi,  22.04.2024, intre orele 14:00-15:00, respectiv…

Copil de doi ani, din Cluj, cazut de la etaj: a fost gasit constient si cooperant

12:45, 20.04.2024 - Un copil in varsta de doi ani a cazut, sambata, de la etajul al doilea al unui bloc de locuinte din municipiul Cluj-Napoca. Echipajele de salvare trimise la fata locului l-au gasit pe micut in viata, constient si cooperant, relateaza News.ro.Incidentul a avut loc intr-un bloc situat pe strada Muresului…

Un tanar a fost la un pas de moarte din cauza unui zmeu care a atins un fir de inalta tensiune

12:06, 16.04.2024 - Pompierii avertizeaza asupra riscului pe care-l reprezinta jocul cu zmeul in apropierea liniilor electrice sau alte surse de electricitate, dupa ce un tanar a fost la un pas de moarte in urma unui astfel de incident.

O fata de 15 ani din Brașov a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc

21:05, 07.04.2024 - O adolescenta de 15 ani a murit, duminica, dupa ce a cazut de la etajul al optulea al unui bloc de locuinte din municipiul Brasov. Incidentul a avut loc la ora 2:00 dimineata, iar echipajele medicale trimise de urgenta la fata locului nu au putut decat sa constate decesul.

Dragostea ar fi de vina: Un tanar, spitalizat dupa ce a cazut de la etajul 4. Ce spun prietenii cu care era in apartament

10:50, 11.03.2024 - Un barbat de 28 de ani a cazut de la etajul 4 al unui bloc de locuit. Incidentul a avut loc sambata noaptea, pe 10 martie. Unul dintre prietenii victimei a dezvaluit, pentru UNIMEDIA, ca victima se certase cu iubita cateva zile mai devreme și avea o stare emoționala precara.

De ce sunt montate aceste bile colorate pe firele de inalta tensiune.

21:00, 26.02.2024 - Bilele colorate plasate pe firele de inalta tensiune sunt esențiale pentru siguranța traficului aerian și prevenirea accidentelor grave. Aceste elemente vizibile au rolul de a atrage atenția piloților de avioane, elicoptere și alte mijloace de transport aerian, avertizandu-i cu privire la prezența cablurilor…

Ce inseamna bilele roșii sau galbene de pe firele de inalta tensiune. Motivul nebanuit pentru care se pun, de fapt

15:10, 25.02.2024 - Poate ai observat pe stalpii de inalta tensiune, mai ales cele aflate pe marginea drumurilor din afara localitaților, acele bile roșii, uneori galbene, care stau pe firele de inalta tensiune, dar nu ți-ai pus niciodata probleme de ce.


Ce parere ai despre aceasta stire?