Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei persoane au murit în urma unui incendiu în Franța. Alte cinci sunt rănite

Publicat:

Incendiu devastator intr-un orașel din Franța. O tanara de 20 de ani și doua fetițe au murit.   Incendiul, a carui cauza nu a fost determinata, a izbucnit la un imobil din localitatea franceza Bobigny. Focul s-a declanșat intr-un apartament de la primul etaj al cladirii respective. In urma incendiului, trei persoane au murit. Este vorba despre o tanara in varsta de 20 de ani și de doua fetițe, care au murit intoxicate cu fum. In urma incendiului, alte cinci persoane au fost ranite. Trei dintre acestea se afla in stare grava, potrivit agerpres.ro . Incendiul, care a izbucnit la ora locala 21:20,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Una din victimele accidentului rutier din Bistrița-Nasaud, transferata la Cluj-Napoca. Un tanar de 17 ani a murit, iar alte șapte persoane au fost ranite.

11:31, 22.05.2024 - Una din victimele accidentului grav produs marti seara in localitatea Petris din judetul Bistrita-Nasaud, in urma caruia un adolescent a murit, iar alți șapte au fost raniți, a fost transferata la un spital din Cluj-Napoca.

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

Doua fetite au fost ranite intr-un atac cu cutitul langa o scoala din Franța. Agresorul a fost retinut

19:15, 18.04.2024 - Doua fetite de sase si 11 ani au fost usor ranite joi intr-un atac cu cutitul langa scoala lor din orasul Souffelweyersheim din estul Frantei, in apropiere de Strasbourg, au anuntat autoritatile locale citate de AFP si Reuters. Agresorul a fost retinut.

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un bloc din Capitala! O persoana a murit și alte noua sunt ranite / FOTO

18:45, 13.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la etajele 7 și 8 ale unui bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Capitala. Pompierii bucureșteni intervin pentru stingerea flacarilor. Din nefericire, o persoana și-a pierdut viața și alte noua au fost ranite.

O femeie a murit, iar trei persoane au fost ranite intr-un accident produs in Timisoara

21:10, 30.03.2024 - O femeie a decedat, iar trei persoane, intre care doua minore, au fost ranite intr-un accident rutier care s-a produs, sambata seara, in Timisoara, potrivit Agerpres. Potrivit Politiei Timis, un autoturism condus de un barbat de 57 de ani, pe banda I, dinspre sensul Mahle spre municipiul Timisoara,…

Atac terorist la Moscova. Zeci de morți și peste 100 de persoane ranite indica vineri seara un prim bilanț provizoriu

22:16, 22.03.2024 - Un atac armat, calificat de Ministerul rus de Interne drept terorist, a avut loc vineri in sala de spectacole a unui Mall (Crocus City Hall) situat la periferia Krasnogorsk a Moscovei, au anunțat agențiile ruse de presa TASS și Ria Novosti. Din unele surse s-a aflat deocamdata ca un grup de circa 20…

Cauzele incendiului uriaș din Valencia, elucidate. De la ce a pornit focul in urma caruia 2 romani au murit

10:35, 13.03.2024 - ”Politia stiintifica a stabilit ca cauzele incendiului sunt accidentale si ca a fost provocat aparent de unul dintre aparatele electrocasnice dintr-unul dintre apartamente”, a declarat Maria Jose Catala, primarul Valenciei, relateaza News.ro.Potrivit edilului, ancheta urmeaza sa examineze in continuare…


Ce parere ai despre aceasta stire?