Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei indivizi, reţinuţi de poliţie pentru pungăşie. Cum îşi alegeau victimele (VIDEO)

Publicat:

Trei indivizi originari din Chisinau si Tiraspol au fost retinuti de politie, fiind suspectati de pungasii. Potrivit informatiilor, primul caz, surprins și de camerele de supraveghere, a avut loc in sectorul centru al Capitalei, pe bd. Negruzzi.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Un tanar, atacat cu un cuțit și jefuit in centrul capitalei: Doi idivizi, reținuți de oamenii legii

18:31, 21.05.2024 - Doi barbați de 22 și 24 de ani, originari din Chișinau și Bender, au fost plasați in arest pentru 30 de zile, dupa ce ar fi comis o talharie in sectorul Centru al capitalei. Potrivit oamenilor legii, suspecții nu sunt la prima abatere și risca inchisoare de la 8 la 10 ani.

(video) „- Ce ai in pachețele? - Marijuana”: Un tanar prins cu 20 de pliculețe de droguri pe o strada din capitala

10:55, 03.05.2024 - Polițiștii Batalionului de patrulare și reacționare operativa (BPRO) din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinau au reținut in flagrant un tanar de 22 de ani cu droguri la el, pe strada Nicolae Costin din capitala.

(video) Rețea de droguri „sare” anihilata in capitala: Trei suspecți, printre care un cuplu, reținuți de poliție

10:20, 17.04.2024 - Doi soți și o alta femeie au fost reținuți in Chișinau, fiind acuzați de comercializarea drogurilor sintetice de tip PVP, cunoscute sub denumirea de „sare”, printr-o captura de droguri in valoare de 100.000 lei.

Trei barbati, retinuti dupa ce l-au batut pe strada pe un tanar care datora bani unuia dintre ei

18:10, 16.04.2024 - Trei barbati au fost retinuti dupa ce au fost vazuti de doi politisti aflati in timpul liber cand il bateau pe un tanar de 28 de ani, in zona unei intersectii din Sectorul 2 al Capitalei. Victima i-ar fi datorat bani unuia dintre agresori. Politistii de la Sectia 7 Politie au retinut trei barbati, cu…

Probleme mari la o Primarie din Romania: edilul, viceprimarul și un angajat, reținuți de poliție

09:06, 12.04.2024 - Autoritatile au demarat ample percheziții in localitatea Cochirleanca (Buzau), pentru ilegalitați in domeniul protecției mediului inconjurator. Primarul in funcție, Nicolae Stancu, este printre cei vizați de ancheta. De altfel, edilul, viceprimarul Dumitru Enache si un angajat al primariei din localitate…

Trupe rusești, langa Chișinau: Unitatea militara ruseasca din mijlocul capitalei Transnistriei. Cu TAB-ul, la controlat civilii

09:05, 09.03.2024 - Printre uniforme și saracie se vede Parcul Central al orașului Tiraspol. In centrul troneaza Ecaterina a Rusiei. Aleea pana la statuie e flancata de alte patru busturi: toți eroi ai muncii socialiste.

(video) Heroina, amfetamina și MDMA de peste 300 mii lei, confiscate: Doi tineri din Tiraspol, reținuți la Chișinau

15:00, 06.03.2024 - Un grup de persoane suspectat de comercializarea online a drogurilor a fost demascat de ofițerii Direcției combaterea criminalitații organizate a INI și organul de urmarire penala al Inspectoratului de Poliție Ciocana.


Ce parere ai despre aceasta stire?