Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tratament pentru boala inflamatorie pelvina

Publicat:

Tratamentul de electie pentru boala inflamatorie pelvina dureaza 2 saptamani si consta in administrarea unui antibiotic cu spectru larg, care omoara mai mult de un tip de bacterii. Daca este administrat adecvat, antibioticele distrug bacteriile ce provoaca boala inflamatorie pelvina. Tratamentul antibiotic prompt poate preveni sau diminua severitatea complicatiilor bolii inflamatorii pelvine. Tratamentul este inceput chiar daca persoana respectiva indeplineste numai criteriile minime de diagnostic al bolii inflamatorii pelvine, cu sau fara alte simptome

Vezi si: Boala…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce simptome are Celine Dion din cauza bolii grave de care sufera

10:45, 10.06.2024 - Ce simptome are Celine Dion din cauza bolii grave de care sufera Speranța unei reveniri spectaculoase a fost reaprinsa cand Celine Dion a aparut la Premiile Grammy 2024. Cu toate acestea, optimismul a fost rapid temperat de marturiile cutremuratoare ale artistei despre boala de care sufera. Recent,…

Recuperarea dupa implantul dentar – Recomandarile medicilor

16:05, 06.06.2024 - Lipsa dinților afecteaza procesul de masticație, afecteaza digestia, confortul și stima de sine. Poate nu te-ai gandit pana acum la acest aspect și poate ca te-ai obișnuit sa afișezi public un zambet lipsit de stralucire. In realitate, un zambet complet, sanatos și stralucitor iți poate schimba total…

Ce este boala „obrajilor palmuiți” și cum se transmite. Mulți copii sufera de ea

20:06, 23.05.2024 - Cum se transmite boala obrajilor palmuițiSindromul obrazului plesnit se transmite pe cale aerogena, prin tuse și stranut, dar și prin contactul direct cu obiecte contaminate cu secreții infectate. Virusul poate fi transmis și prin sange sau produse de sange, precum și de la mama la fat. Daca este contractata…

Evoluție in procedurile minim invazive de corecție a vederii: ce presupune intervenția SMILE Pro

12:20, 30.04.2024 - Tehnologia medicala a facut pași uriași in domeniul corecției vederii, oferind pacienților tot mai multe opțiuni. Operația SMILE Pro, o procedura relativ noua in domeniul chirurgiei refractive, devine tot mai populara pentru pacienții care doresc sa iși corecteze miopia și/sau astigmatismul.

Alerta sanitara! Numarul cazurilor de SCARLATINA, in creștere alarmanta, in Romania

08:30, 05.04.2024 - Direcția de Sanatate Publica (DSP) Suceava a transmis deja in școli și in gradinițe o informare pentru parinți cu privire la faptul ca in ultima perioada a crescut numarul de cazuri de scarlatina."Scarlatina apare frecvent la copiii din colectivitati, spre exemplu gradinita si scoala. Debuteaza cu febra,…

Medic pediatru: Vedem afectiuni care erau mai degraba prezente in zona de adulti. Patologia de tip boala inflamatorie intestinala a explodat in ultimii ani

23:35, 03.04.2024 - Medic pediatru: Vedem afectiuni care erau mai degraba prezente in zona de adulti. Patologia de tip boala inflamatorie intestinala a explodat in ultimii aniDr. Iulia Tincu, medic primar gastroenterologie pediatrica la Spitalul Clinic de Copii ”Dr. Victor Gomoiu” din Bucuresti, a afirmat, miercuri…

Oamenii de știința au descoperit ca o mutație genetica provoaca psoriazisul

18:45, 31.03.2024 - Dr. Chelisa Cardinez (foto) spune ca descoperirea ofera in sfarșit o explicație pentru motivul pentru care pacienții cu psoriazis pot dezvolta artrita psoriazica, lasandu-i cu dureri articulare, rigiditate și umflaturi. Foto: Jamie Kidston/ANU Psoriazisul este o boala inflamatorie sistemica, mediata…

Boala grava care provoaca amețeala și durere in piept

09:55, 19.03.2024 - Starile frecvente de amețeala, respirația dificila și durerea in piept pot fi manifestarile clinice ale unei boli grave, care, in lipsa tratamentului potrivit, duce la complicații. Stenoza aortica inseamna ingustarea sau blocarea valvei aortice, una dintre valvele inimii, care permite sangelui sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?