Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Traian și Corina de la MPFM au o superbitate de copil. Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița lor

Publicat:

Chiar daca mulți nu i-ar fi vazut impreuna și dupa finalul competiției, iata ca Traian și Corina de la ''Mireasa pentru fiul meu'' le-au dat peste nas rautacioșilor și au dovedit ca atunci cand exista iubire adevarata nimic nu mai conteaza.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine este fetița de 11 ani care a incantat juriul de la Romanii au talent: „In sfarșit un copil care a cantat ca un copil!”

09:30, 03.05.2024 - La doar 11 ani, Alexia Radauți este din Oradea, unul dintre cele mai frumoase orașe din Romania, desemnat in 2022 „cea mai buna destinație Art Nouveau” din Europa. ​Micuța a debutat la 6 ani intr-un cor, inscrisa de parinții ei, care și-au dorit ca aceasta sa aiba o activitate. Alexia s-a apucat apoi…

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Mireasa, sezon 5. Giovana, ședința foto de senzație. Cum a aparut soția lui Sese insarcinata cu al doilea copil, in mediul online

11:35, 14.04.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a avut parte de o ședința foto de excepție. Deși este insarcinata cu cel de-al doilea copil și urmeaza sa nasca, tanara nu a putut refuza un shooting foto de senzație.

Știri Constanta: Copil ranit in urma unui accident rutier in Valu lui Traian

20:55, 03.04.2024 - Un accident rutier a avut loc in seara de 03 martie 2024, pe strada Mihai Eminescu nr. 58 din Valu lui Traian, soldat cu o victima, un copil pieton.Potrivit informatiilor primite de la ISU Dobrogea, copilul este constient si coopereaza. La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim…

Ana Maria și Madalin de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini de la cununia civila. Cei doi se pregatesc sa devina și parinți de fetița / FOTO

14:10, 03.04.2024 - Ana Maria și Madalin au participat in sezoane diferite ale emisiunii Mireasa pentru fiul meu. Tanara a fost concurenta in sezonul 4, in timp ce barbatul care i-a devenit, de curand, soț a participat in sezonul 6. Cei doi au spus cel mai hotarat „Da” in urma cu cateva saptamani.


Ce parere ai despre aceasta stire?