Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Traian Băsescu apare pe fluturaşi de campanie ai PMP

Publicat:

recunoaste fara ocolisuri ca a comandat afise electorale cu Basescu dupa ce a gasit alaturarea de imagini pe internet. "Noi ne asumam ca am folosit cele doua imagini, cu in apa pana la brau si cu Ponta in barcuta pentru a face diferenta intre cei doi. Daca e sa fie cineva suspendat, atunci sunt eu de acord sa fiu suspendata", a declarat .

a refuzat sa comenteze aparitia sefului statului pe materialele electorale ale PMP, astfel incat nu se stie daca Udrea a primit acceptul lui Basescu pentru tiparirea acestor materiale.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Noi detalii ies la iveala din cariera papușarului Statului Paralel, Florian Coldea. A mai fost anchetat, dar degeaba!

20:40, 01.06.2024 - Primul mare eveniment din istoria discreta a temutului general negru este ancheta declanșata in interiorul SRI in anul 2007. La acel moment, Serviciul de Informații a fost zguduit din temelii de o serie de acuzații facute de Mircea Geoana. Pe atunci, politicianul se afla in fruntea PSD și ducea un razboi…

Cristina Burciu: Masuri legislative predictibile pentru creșterea economica și dezvoltarea Romaniei

17:55, 31.05.2024 - Președintele Romaniei a promulgat Legea nr. 159/2024, privind stabilirea unor masuri de eficientizare a activitații de privatizare pentru dezvoltarea in condiții de profitabilitate a activitații operatorilor economici cu capital de stat, pentru exercitarea drepturilor și indeplinirea obligațiilor ce…

Guvernul vrea sa majoreze salariile pentru bugetari cu 10%, in plina campanie electorala. Impact bugetar de peste 1 miliard de lei.

10:35, 22.05.2024 - Anumite categorii de bugetari vor beneficia de cresteri salariale de 10 %, in doua transe prevazute in iunie și septembrie, luni in care se desfașoara alegerile locale/europarlamentare, respectiv prezidențiale/parlamentare. Impactul bugetar este estimat la 1,127 miliarde lei.

Ziua Nationala Salvamont Romania, instituita pe 1 august

08:56, 15.05.2024 - Ziua Nationala Salvamont Romania a fost instituita pe 1 august. Senatul a adoptat, luni, in calitate de prima camera sesizata, propunerea legislativa prin care se instituie pe 1 august Ziua Nationala a Salvamont Romania. Potrivit propunerii initiate de un grup de parlamentari PNL si PSD, „Parlamentul,…

Nicușor Dan a mințit cand s-a dezis de Matei Paun. Șefa lui de campanie s-a intalnit cu afaceristul

14:11, 13.05.2024 - Cu toate ca pe Facebook ii roaga pe bucureșteni sa ii trimita bani, in spatele lui Nicușor Dan stau milionari care ii acopera toate nevoile electorale, pastrand insa umila sa imagine pe care și-a creat-o inca de la inceputurile carierei sale politice.Potrivit mediaflux.

Gabriela Firea intra in forța in campanie electorala - Atac pe problema apei calde in București

09:15, 24.04.2024 - 3.700 de blocuri, cele mai multe in sectorul 6, nu au apa calda. Este una dintre cele mai mari avarii din ultimii ani, iar doua dintre cele patru CET-uri s-au oprit, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Apare o noua banca in Romania! Klaus Iohannis a semnat astazi decretul

19:35, 04.04.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat joi, 4 aprilie 2024, o serie de decrete, printre care și cel prin care Banca de Export Import a Romaniei – EximBank SA devine Exim Banca Romaneasca. Urmarește Romania Libera pe  X, Facebook și Google News!

Diversiunea lui Clotilde Armand in prag de campanie electorala. Primarul Sectorului 1 se plange la Bruxelles de "abuzurile PSD PNL"

11:31, 20.03.2024 - Clotilde Armand acuza abuzuri din partea coaliției de guvernare și susține ca premierul Marcel Ciolacu și chiar șeful statului harțuiesc primarii și liderii USR cu plangeri și dosare penale.„Aveau impresia domnii Iohannis și Ciolacu ca, daca harțuiesc primari USR cu plangeri penale penibile sau daca…


Ce parere ai despre aceasta stire?