Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE. Trei persoane au murit după PRĂBUŞIREA unui avion de turism

Publicat:

Trei persoane si-au pierdut viata in urma prabusirii unui avion de turism, sambata, la Urtaca (departamentul Haute-Corse), iar cele trei corpuri au fost gasite in apropierea aparatului, a informat prefectura acestui departament francez.

Potrivit unei surse apropiate de ancheta, pilotul era un belgian in varsta de 56 de ani, unul dintre pasageri o femeie de aproximativ 30 de ani, tot de nationalitate belgiana, iar a treia victima un barbat de peste 60 de ani, nascut in Olanda, dar a carui nationalitate nu a fost precizata.

Avionul, un monomotor, a decolat de la Calvi in jurul orei…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie dupa ce au mancat peste. A decedat fetita, apoi si bunica

16:26, 30.04.2024 - O fetita de patru ani din judetul Calarasi a murit luni in  dupa ce ar fi consumat peste. La scurt timp, a murit si bunica ei. „In cursul zilei de 29.04.2024 s-a inregistrat un eveniment tragic in judetul Calarasi, decedand in aceeasi zi, in cursul diminetii, o fetita de 4 ani si in jurul pranzului…

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Tragedie in Italia. Un roman a murit in urma unui incendiu izbucnit in spital. Barbatul și-ar fi aprins o țigara in salon

19:10, 30.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit tragic in Italia. A ars de viu intr-un incendiu in spital, despre care se crde ca el l-ar fi produs. Flacarile au izbvucnit dupa ce el și-ar fi aprins o țigara in salonul in care internat. Trupul sau a fost gasit carbonizat.

VIDEO - Tragedie umanitara uriașa in Gaza: 18 persoane au fost murit in timp ce se livra un nou transport de ajutor umanitar din Statele Unite

16:20, 27.03.2024 - 18 persoane au fost murit in Fașia Gaza in timp ce se livra un nou transport de ajutor umanitar din Statele Unite, relateaza presa locala. Dintre ei, 12 s-au inecat cand au incercat sa scoata ajutorul din mare, iar inca 6 persoane au murit in imbuleaza.Și Marea Britanie a ajutat: fortele aeriene…

Tragedie in Italia. O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu la Bologna

11:16, 15.03.2024 - O romanca in varsta de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, relateaza EFE, potrivit Agerpres. 

Tragedie in vacanța! Noua persoane au murit dupa ce au consumat carne, in timpul mesei. Alți zeci de turiști au ajuns la spital

18:00, 10.03.2024 - Tragedie fara margini in Zanzibar. Un grup de turiști au ajuns la spital, in timp ce noua persoane au murit, dupa ce au consumat carne de broasca țestoasa. Cu toate ca este o delicatesa in acea zona, riscul de intoxicație alimentara este foarte mare.

Fetița unei moldovence din Italia a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. Mama: „Medicii m-au neglijat și abandonat”

13:25, 28.02.2024 - Tragedie intr-o familie de moldoveni din Italia. Fetița Vladei Savciuc și a partenerului sau, Alessandro, a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. „Medicii m-au neglijat și abandonat”, a declarat mama, conform rotalianul.com .

Tragedie fara margini: un autobuz s-a prabușit de pe un pod. Zeci de persoane au murit

07:05, 28.02.2024 - Cel puțin treizeci si unu de persoane au murit, dupa ce un autobuz s-a rasturnat si a cazut de pe un pod in Mali, transmite BBC, informeaza News.ro. Autocarul se indrepta din orasul Kenieba, din Mali, spre Burkina Faso, tara vecina, cand a derapat de pe un pod care traverseaza raul Bagoe.Cel…


Ce parere ai despre aceasta stire?