Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie pe terenul de fotbal: nigerianul Henry Chinonso, jucătorul Deltei Tulcea, a murit din cauza unui infarct!

Publicat:

O noua tragedie loveste fotbalul romanesc. Astazi, fotbalistul nigerian , care evolua la formatia , a decedat in urma unui infarct suferit pe terenul joc, in timpul unei partide amicale disputate la Balotesti. Potrivit purtatorului de cuvand al SMURD, , jucatorul, introdus in teren doar de zece minute, a intrat in stop cardio-respirator cu cateva minute inainte de finalul partidei si s-a prabusit pe teren, la ora 12.05.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in prima zi de Paște: Doi oameni au murit, din cauza unui șofer cu permisul suspendat

14:55, 05.05.2024 - Doua persoane au murit duminica dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Șoferul avea dreptul de a conduce anulat.Accidentul s-a petrecut pe DJ 221, in județul Braila.

Tragedie cumplita in București. A murit din cauza lumanarii aduse de la Inviere

09:25, 05.05.2024 - O persoana a fost gasita carbonizata, duminica, in ziua de Paști, intr-un apartament situat la etajul 12, intr-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei. Pompierii spun ca incendiul a pornit de la o lumanare aprinsa lasata nesupravegheata.

TRAGEDIE IN FOTBAL Mattia Giani, fotbalistul de 26 de ani, moare pe teren din cauza unui infarct

11:45, 16.04.2024 - In același timp, duminica dupa-amiaza, colegul sau de echipa de la Roma, Evan Ndicka, s-a prabușit și el in timpul meciului din Serie A cu Udinese The post TRAGEDIE IN FOTBAL Mattia Giani, fotbalistul de 26 de ani, moare pe teren din cauza unui infarct first appeared on Informatia Zilei .

Care ar fi fost cauza exploziei din Italia, in care a murit Petronel. S-a aflat ce faceau muncitorii, inainte de tragedie

10:36, 15.04.2024 - Au aparut noi detalii despre explozia devastatoare din Italia, in care a murit și Petronel, romanul care a lasat in urma doi copii și o soție indurerata. Acestea ar putea sa clarifice lucrurile și sa stabileasca care ar fi fost cauza exploziei hidrocentralei.

La fiecare 30 de minute, un roman moare in urma unui infarct, avertizeaza consilierul Diana Paun

15:00, 09.04.2024 - La fiecare 30 de minute, un roman moare in urma unui infarct, bolile cardiovasculare reprezentand principala cauza de deces in țara noastra, subliniaza consilierul prezidențial Diana Paun. „In Romania, bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza a deceselor… Media in Romania este de 109 decese…

Bolile cardiovasculare, principala cauza de deces in Romania: „La fiecare 30 de minute, un roman moare din cauza unui infarct”

14:15, 09.04.2024 - Bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza de deces in Romania, contribuind cu 57% din totalul deceselor inregistrate la nivel national, conform declaratiilor consilierului prezidential Diana Paun.

Tragedie in Turcia! Cel putin 29 de persoane au murit intr-un incendiu izbucnit intr-o discoteca

17:51, 02.04.2024 - Cel putin 29 de persoane au murit si opt au fost ranite marti intr un incendiu declansat intr o discoteca situata la subsolul unui imobil rezidential cu 16 etaje din centrul orasului Istanbul, a anuntat biroul guvernatorului Istanbului, Davut Guuml;l, transmit AFP, Reuters si dpa, citate de Agerpres.ro…

Fetița unei moldovence din Italia a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. Mama: „Medicii m-au neglijat și abandonat”

13:25, 28.02.2024 - Tragedie intr-o familie de moldoveni din Italia. Fetița Vladei Savciuc și a partenerului sau, Alessandro, a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. „Medicii m-au neglijat și abandonat”, a declarat mama, conform rotalianul.com .


Ce parere ai despre aceasta stire?