Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE. O mare campioană A MURIT în timp ce filma VIDEO

Publicat:

cobora pe snowboard o partie inzapezita in momentul in care s-a declanșat avalanșa, prinzand-o sub zapada, la Orsiers, stațiune din cantonul Valais. Sportiva a cucerit titlul de campioana mondiala la snowboard freeride pentru al doilea an consecutiv la inceputul acestei luni, la Verbier, in Elveția.

era echipata cu un detector de victime ale avalanșelor (DVA), un airbag și purta casca pe cap. Salvamontiștii sosiți la fața locului au scos-o de sub zapada, insa, in ciuda unei tentative de reanimare, ea a decedat la locul accidentului, a precizat poliția.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

TRAGEDIE IN FOTBAL! A facut meciul carierei cu adversara Romaniei, iar astazi a murit!

12:55, 15.06.2024 - Matija Sarkic, portarul selectionatei Muntenegrului si al echipei de fotbal Millwall, a incetat din viata la 26 de ani, a anuntat clubul englez de liga secunda intr-un comunicat, informeaza EFE.Federatia de fotbal din Muntenegru a precizat ca Sarkic a murit subit sambata dimineata, presa locala raportand…

Tragedie la un bazin de inot din Timișoara: Un tanar a murit in absența salvamarilor. Poliția a inceput o ancheta

14:40, 29.05.2024 - Eveniment tragic, produs marți, 28 mai, seara, la bazinul de inot din zona Dacia scoate la iveala nereguli grave in funcționarea complexului de inot din Timisoara. Un tanar de 32 de ani, D.S., a fost gasit inecat. Descoperirea a fost facuta in jurul orei 20.00, cand un angajat a observat trupul plutind…

Tragedie in sportul romanesc, un alpinist a murit pe Everest, la altitudinea de 7.470

08:10, 22.05.2024 - Gabriel Viorel Țabara, in varst de 48 de ani, a murit luni dimineat in Tabra Ill de pe Everest, situata la 7470 de metri altitudine. Decesul sau a fost confirmat de oficialii citati de Everest Chronicle.Gabriel Viorel Țabara a fost gasit fara viata in cortul su de catre ghidul su Sherpa, a declarat…

Tragedie la ieșirea din gara Medgidia: un barbat a murit sfartecat de tren

18:55, 10.05.2024 - Un barbat in varsta de 37 de ani a murit, vineri, dupa ce a fost lovit de un tren in Medgidia. Medicii sosiți la fața locului nu au putut decat sa constate decesul, victima prezentand leziuni incompatibile cu viața, potrivit reprezentanților SAJ Constanța.

Tragedie in prima zi de Paște: Doi oameni au murit, din cauza unui șofer cu permisul suspendat

14:55, 05.05.2024 - Doua persoane au murit duminica dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Șoferul avea dreptul de a conduce anulat.Accidentul s-a petrecut pe DJ 221, in județul Braila.

Un barbat s-a aruncat in fața trenului și a murit: tragedie cumplita, sambata dimineața, in județul Neamț

07:30, 04.05.2024 - Un barbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat, sambata dimineața, in fața trenului și a murit, informeaza Mediafax.Un accident feroviar s-a produs, sambata, in localitatea Sabaoani, județul Neamț.

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Trei oameni au murit și un altul este ranit intr-o avalanșa din Zermatt

00:55, 02.04.2024 - Trei persoane au murit si o alta a fost ranita luni, intr-o avalansa in Zermatt, una dintre cele mai populare statiuni de schi si alpinism din Elvetia, a anuntat politia cantonala din Valais, transmite AFP, preluat de agerpres.ro. “Avalansa Riffelberg – la inceputul serii, bilantul evenimentului este…


Ce parere ai despre aceasta stire?