Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie la un colegiu de top din România. Un profesor îndrăgit a murit la doar 45 de ani

Publicat:

Profesoara Codruța Luminița Mureșan, care preda informatica, s-a stins din viața la doar 45 de ani. Femeia era internata la la secția de Hematologie din Cluj, cu probleme grave de sanatate, potrivit Alba24. Centrul de a lansat in urma cu doua zile un apel de donare de sange pentru ea, insa a fost prea tarziu.  

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Primark continua expansiunea in Romania și anunța deschiderea primului magazin din Cluj-Napoca, in centrul comercial VIVO! (P)

14:30, 14.05.2024 - Acesta va fi cel de-al patrulea magazin Primark din Romania și va deveni operațional incepand cu anul viitor. Procesul de recrutare pentru pozițiile manageriale este in curs de desfașurare, iar oferta va fi completata cu alte posturi pe parcursul verii.

Tragedie pe insula Java: 9 elevi și un profesor au murit intr-un accident cu autobuzul școlar

09:40, 12.05.2024 - Cel putin 11 persoane, intre care noua elevi de liceu, si-au pierdut viata si zeci au fost ranite intr-un accident in care a fost implicat un autobuz scolar care transporta elevi de liceu in insula indoneziana Java, a informat duminica politia locala, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Tragedie pe soselele din Romania. Doi tineri au murit la fata locului!

08:55, 27.04.2024 - Accident grav pe soselele din Romania, in noaptea de vineri spre sambata. Doi tineri au decedat, dupa ce au intrat intr-un podeț, la Suceava. Potrivit ISU Suceava, echipajele au intervenit in cursul nopții la un motoscuter intrat intr-un podeț pe raza satului Budeni din orașul Dolhasca. Tinerii aveau…

La un pas de tragedie: un barbat de 30 de ani a cazut intr-o FANTANA adanca de 10 metri

07:25, 16.04.2024 - Un barbat in varsta de 30 de ani a cazut intr-o fantana adanca de 10 metri, in comuna Dornești din județul Suceava. O tragedie a fost evitata in ultimul moment. Barbatul, dus la spital in stare conștienta Pompierii au intervenit cu o autospeciala și o ambulanța SMURD. Barbatul se afla la aproximativ…

Inca o tragedie in spitalele din Romania! O femeie a murit in Sibiu, la cateva zile dupa ce a nascut

16:06, 08.04.2024 - Inca o tragedie s-a produs la un spital din Romania! O femeie a murit, la doar cateva zile dupa ce a nascut. Aceasta s-a simțit foarte rau și a intrat in trei stopuri cardio-respiratorii. Din nefericire, pacienta nu a mai avut nicio șansa sa iși revina.

In Cluj de afla Centrul de Hematologie pentru Boli Rare din cadrul Institutului Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuța

11:36, 03.04.2024 - Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuța din Cluj-Napoca este centru de hematologie pentru boli rare,  oferind ingrijire de excepție la standarde europene și indeplinind nevoile individuale ale fiecarui pacient ce sufera de aceste afecțiuni.

VIDEO / A murit George Nicolescu. Solistul a fost profesor la Buzau

14:00, 26.03.2024 - Cantautorul George Nicolescu a murit la varsta de 74 de ani. Anuntul a fost facut marti de artistul Andrei Paunescu, precizand ca familia solistului i-a permis sa faca publica informația. Și Ionel Tudor și Asociația Nevazatorilor din Romania au confirmat decesul, potrivit Agerpres și News.ro. „S-a stins…

Arhitect bistrițean care spune ca e și… profesor! Cel puțin așa iși semneaza documentele

20:45, 18.03.2024 - Un membru al Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului si de urbanism a municipiului Bistrita, arhitect de profesie, se da și… profesor. Este vorba despre arhitectul Corneliu Fagarașan, care iși semneaza documentele „prof. arhitect…” Unde anume susține cursuri… cam greu de spus… in niciun caz la…


Ce parere ai despre aceasta stire?