Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE la locul de muncă: Un tânăr din Moldova a decedat, fiind strivit de un excavator, în Italia

Publicat:

Tragedie la locul de munca. Un tanar de 25 de ani din tara noastra a murit, dupa ce excavatorul pe care il conducea s-a rasturnat pe un drum din Malcesine, Italia. Conationalul nostru a fost strivit de vehicul.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Romanca moarta intr-un tunel din Italia. In accident a pierit si un tanar din Moldova FOTO

15:20, 17.04.2024 - In mai putin de o luna de zile, cativa romani au sfarsit in tragedii petrecute in Italia, acolo unde-si gasisera de munca. Patru persoane au murit intr-un incediu, iar doua in accidente rutiere

„M-a abandonat ca pe un caine”. O moldoveanca ramasa fara munca in Italia traiește de o saptamana intr-un parc

11:55, 21.03.2024 - Ajunsa in Italia acum 8 ani, plina de entuziasm și cu dorința de a construi o viața mai buna pentru ea și copilul pe care il purta sub inima, Iuliana Luncaș, o femeie de 34 de ani din Moldova, a cunoscut eșecul și dezamagirea, scrie rotalianul.com.

TRAGEDIE LA LOCUL DE MUNCA Muncitor decedat intr-un accident la locul de munca

11:55, 14.03.2024 - Este alarmant faptul ca astfel de incidente sunt ignorate sau mușamalizate, deși viața și siguranța angajaților sunt in joc The post TRAGEDIE LA LOCUL DE MUNCA Muncitor decedat intr-un accident la locul de munca first appeared on Informatia Zilei .

Un șofer roman de TIR a murit in Belgia! Valerian a fost lovit de un alt camion, in timp ce se afla la munca

13:25, 01.03.2024 - Tragedie de proporții in Belgia. Un șofer roman de TIR a murit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier grav. Barbatul și-a pierdut viața pe loc, in timp ce se afla la locul de munca. Șoferul a avut parte de o moarte cumplita și a trecut prin chinuri groaznice.

Accident de munca fatal in Sebeș: un angajat a decedat dupa ce a fost strivit de motostivuitor

17:10, 17.02.2024 - Un angajat la o fabrica din municipiul Sebes a murit sambata intr-un accident de munca, dupa ce a fost lovit de un motostivuitor, scrie Agerpres. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Alba, barbatul in varsta de 51 de ani, din Sebes, se afla la munca in incinta unei…

TRAGEDIE la Sebeș: Un barbat a DECEDAT dupa ce a fost accidentat cu un motostivuitor, la locul de munca

14:35, 17.02.2024 - TRAGEDIE la Sebeș: Un barbat a DECEDAT dupa ce a fost accidentat cu un motostivuitor, la locul de munca TRAGEDIE la Sebeș: Un barbat a DECEDAT dupa ce a fost accidentat cu un motostivuitor, la locul de munca Un barbat din Sebeș a decedat sambata, 17 februarie, in urma unui accident, petrecut la locul…

Accident de munca grav la Slatina, in curtea Companiei de Apa. Un tanar muncitor a fost strivit de brațul unei macarale

20:06, 03.02.2024 - Un accident de munca grav s-a produs sambata, 3 februarie 2024, in municipiul Slatina, din județul Olt. Un tanar muncitor care lucra la montarea unei macarale a fost grav ranit, murind la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?