Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE la Glasgow. Un camion a intrat într-un grup de pietoni: 6 oameni au MURIT, zeci de persoane rănite

Publicat:

Un camion de salubrizare a intrat in plin intr-un grup de pietoni, in centrul orasului britanic Glasgow, omorand cel putin sase persoane, relateaza , potrivit Mediafax.Incidentul a avut loc luni...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Valcea! O femeie a murit, dupa ce s-a rasturnat cu un motocultor. Alte doua persoane, grav ranite / FOTO

20:05, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs in Valcea, in urma cu puțin timp. O femeie s-a stins din viața dupa ce s-a rasturnat cu un motocultor. Alte doua persoane au fost implicate in acest incident, au fost grav ranite și transportate de urgența la spital. Poliția face cercetari.

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

Tragedie in Polonia: Cel puțin 17 raniți dupa ce o mașina a intrat intr-un grup de pietoni. Șoferul a fugit de la locul accidentului”

19:25, 01.03.2024 - In orașul Szczecin din Polonia, un incident grav a avut loc atunci cand o mașina a intrat intr-un grup de persoane, ranind 17 oameni, inclusiv șase copii, doi dintre aceștia fiind in stare critica. Șoferul vehiculului a fugit de la locul accidentului. Dupa ce a parcurs cateva strazi, individul s-a ciocnit…

Tragedie in Polonia: 17 raniți dupa ce o mașina a intrat in plin in oamenii de pe trecerea de pietoni

18:15, 01.03.2024 - O masina a intrat in plin, vineri, in oamenii care traversau pe o trecere de pietoni din centrul orasului Szczecin. Potrivit autoritatilor, cel putin 17 persoane sunt ranite, relateaza BFMTV. Dintre cele 17 persoane ranite, trei sunt minori si doi raniti sunt in stare critica, a declarat presei prefectul…


Ce parere ai despre aceasta stire?