Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în Arad! Un biciclist de 66 de ani a murit, după ce a fost spulberat de un microbuz / FOTO

Publicat:

Accident cumplit in Arad! O tragedie cumplita a avut loc in localitatea . Un barbat in varsta de 66 de ani s-a stins din viața, aseara, dupa ce a intrat cu bicicleta in calea unui microbuz. La fața locului au ajuns medicii, insa din pacate, nu au mai putut face nimic pentru biciclist.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident terifiant in Arad. Un tanar de 21 de ani a murit, dupa ce s-a ciocnit cu o autobetoniera / FOTO

15:36, 11.06.2024 - Accident tragic in Arad. Un tanar, in varsta de 21 de ani, s-a stins din viața, dupa ce s-a ciocnit de autobetoniera. Oamenii legii au fost sesizați și au intervenit de urgența la fața locului.

Au murit imbrațișați, dupa ce au cazut peste 600 de metri: Un schior de cupa mondiala și iubita lui, decedați intr-un teribil accident montan

16:51, 05.06.2024 - Tragedie in Italia. Jean Daniel Pession, in varsta de 28 de ani, component al echipei de Cupa Mondiala a Italiei, specializat in schi viteza, a murit alaturi de prietena sa, intr-un accident pe munte. Cei doi au cazut de la peste 600 de metri, scrie observatornews.ro .

Tragedie in Suceava! Un biciclist a murit, dupa ce a fost spulberat de o mașina. Impactul a fost cumplit / FOTO

09:50, 03.06.2024 - Un accident ingrozitor s-aprodus in Suceava. Un biciclist a murit pe șosea, dupa ce a fost spulberat de o mașina. Impactul cu mașina i-a fost fatal barbatului. Medicii nu au mai putut sa il salveze din cauza ranilor foarte grave. Victima a fost gasita moarta pe marginea strazii.

Tragedie pe soselele din Romania. Doi tineri au murit la fata locului!

08:55, 27.04.2024 - Accident grav pe soselele din Romania, in noaptea de vineri spre sambata. Doi tineri au decedat, dupa ce au intrat intr-un podeț, la Suceava. Potrivit ISU Suceava, echipajele au intervenit in cursul nopții la un motoscuter intrat intr-un podeț pe raza satului Budeni din orașul Dolhasca. Tinerii aveau…

Tragedie la Valcea: O fetița de 5 ani a murit in urma unui accident

23:30, 08.04.2024 - O fetița de 5 ani a murit, luni seara, in urma unui accident produs in județul Valcea. In accident au fost implicate doua mașini și trei persoane. Doua mașini s-au ciocnit in localitatea Mihaești.

Accident la Sanleani: un biciclist a murit

09:55, 03.04.2024 - In aceasta dimineața, pe D.J. 682 C la Sanleani, a avut loc un accident de circulație. In evenimentul rutier, un biciclist a murit. In aceasta dimineața, in jurul orei 06.47, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din primele cercetari a reieșit ca un barbat de 24…

Tragedie rutiera: O persoana a murit și șase au fost ranite, intr-un accident cu trei autoturisme

14:25, 24.03.2024 - O persoana a murit și șase au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc duminica pe șoseaua de centura din Caransebeș. In evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.

Un copil de 2 ani din Arad a murit, dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei din curtea casei

19:00, 20.03.2024 - Tragedie intr-un sat din județul Arad. Un copil de 2 ani a murit, dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei din gospodaria familiei. Parinții au fost cei care l-au gasit pe micuț și au sunat, de urgența, la 112. In ciuda manevrelor de resuscitare, copilul nu a putut fi salvat, scrie news.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?